DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:59

Lol Kite Ne Demek

Lol Kite Ne Demek

Dünyada en önemli oynanan MOBA oyunu olarak LoL, kendine oyun dünyasında büyük bir yer edinmiştir. Bu oyunda da diğer oyunlarda olduğu gibi önemli hamleler vardır. Bu hamleler rakibi haklamanızda büyük fayda sağlar. Kite yapmak da bu hamlelerden biridir. Kite yapmak oldukça kolaydır ancak bu hamleyi birçok oyuncu bilmiyor. ADC'lerin olmazsa olmaz hamlesidir ve olmalıdır. Bu yazıda Lol kite ne demek, ne anlama gelir bubdan bahsedeceğiz.

Lol Kite Nedir ve Nasıl Yapılmaktadır?

İngilizce'de kitenin Türkçe'ye çevrilmiş hali uçurtmadır. ADC'ler mutlaka kesinlikle aktive etmelidir ve kullanmalıdır. Siz bir oyuncu olarak kite yapmayı bilmediğiniz taktirde ve rakip olarak Kalista varsa ve karşınızda süzülüyorsa bunu nasıl yaptığını merak edersiniz. Rakip kite yapmayı biliyordur ve sizle arasında belli bir uzaklık bırakır, size yaklaşmaz. Kite aktifse rakibiniz sizden kaçmaktadır.

Kitede sizin rakiple aranızdaki mesafeyi belli bir uzaklıkta tutarak rakipten gelecek zararı atlatmanız amaçlanır, vuruşlarınız ise otomatikman yapılır. Ancak bu vuruşlar herhangi bir otomatik vuruş gibi değildir. Arasında oldukça fark vardır.

Kite aktif olduğunda hedefinizdeki rakiple aranızdaki uzaklık korunur. Mesela kite tuşuyla hedef aldığınızda rakibiniz size geldiğinde geri kaçıp vurabiliriz. Ancak bunun için geri kaçmak şart. Siz kaçtığınız ve süzüldüğünüz esnada vurma süresi dolduğunda sistem otomatik vuruş yapar. Mesela kalista olarak oynadığınızı düşünelim. Bir rakibiniz var ve sizden kaçmakta. Sadece ona doğru ilerlerleyin. Kite aktive olunca süre doldukça otomatik vurur. Kiteyi nasıl yapacağınızı aşağıda daha detaylı olarak da anlatalım.

  1. İlk olarak oyuna girmelisiniz.
  2. Girdiğinizde ve açıldığında önce ESC'ye basıp sonra sol kısımdaki Oyun kısmına basın.
  3. En altta imlece doğru saldırı hareketi var. Onu aktif hale getirmelisiniz.
  4. Sadece şampiyonları hedefle kısmı aktive edilecek.
  5. Sonra otomatik saldırı aktivr edilecek.
  6. Sonra da soldan kısayol tuşlarına basın.
  7. Sadece şampiyonları hedefle denilen yere A harfini atayıp akabinde oyuncu saldırı hareketi tıklaması bölümüne de X'i atayın.

Böylelikle oyunun en önemli hamlelerinden biri olan kiteyi anlattığımız bu yazıda Lol kite nedir ve nasıl yapılmaktadır sorusunu detaylıca cevaplandırarak sizlere faydalı olmaya çalıştık.