DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:53

Lol S- mi S Mi Daha İyi?

Lol S- mi S Mi Daha İyi?

LoL uzun yıllardır ülkemizde popüler olan rol yapma oyunlarından biridir. Oyunu gerek char kasmak için gerekse keyif için oynayanlar bulunmaktadır. Ancak her ne olursa olsun kesin olan bir şey varsa o da Lol’ün daha uzun yıllar ülkemizde popüler olacağıdır. Çünkü Steam’de de yayınlanması ve oynayanların aynı zamanda buradan gelir de elde edebilmeleri oyuna olan talebi daha da arttırmıştır. Oyunu oynayan kişiler de hal böyle olunca belli sorulara cevap aramakta ve bu özelliklere göre oynadıkları oyunları şekillendirmektedirler. Son zamanlarda  oyuncuların en çok sorduğu sorulardan biri ise lol s- mi s mi daha iyi sorusudur. Biz de şimdi sizlere bu sorunun cevabını vererek ipuçları ile bu sorunun yanıtlarını destekleyeceğiz.

Lol S mi Yoksa S- mi Daha İyidir?

  • Öncelikli olarak belirtmek gerekirse bu tamamen kişisel düşünceye dayalıdır. Yani her oyuncu kendine göre farklı bir koridorda iyi bir oyun oynayabilir
  • Burada amaç aradaki farkı oyunculara göstererek kendileri için ideal şartları sağlayacak alanı bulmalarını sağlamaktır.
  • İlk olarak bu sistemin her maç sonunda oyun içi performansınıza göre sınıflandırılması olduğunu hatırlatmak istiyoruz.
  • Bu sistem Riot Games in aynı klasmanda insanları aynı oyunda buluşturmak işin geliştirmiş olduğu harika bir yöntemdir.
  • D-'den S +' ya kadar birçok sıralama mevcuttur.
  • Performansınız kahraman seçiminiz ve oynadığınız role bağlı olarak değişmektedir.
  • Bu performans sisteminde sıralama A, A+,B, B+,C. S, s-,s+ diye gitmektedir
  • Yani oyuncuların merak ettiği s-mi daha iyi yoksa S mi sorusu S – olarak karşımıza çıkmaktadır.

Oyuncuların oyun içinde bu puanları almaları oldukça önemlidir. Yani her maç A alan bir oyuncu ile her maç S+ alan bir oyuncunun aynı klasmanda kabul edilmesi olanaksızdır. Bu yüzden oyuncuların daha az kill ve daha fazla damege mottosu ile oynamaları onların yararına olacaktır. Lol S mi Yoksa S- mi Daha İyidir? Sorusu bu makalemizde cevap bulmuştur. Bir sonraki yazımızda farklı bir konju hakkında bilgi vermek ve tavsiyede bulunmak üzere iyi forumlar diliyoruz.