DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:01

Lol Smurf Ne Demek

Lol Smurf Ne Demek

LoL dendiğinde akla hiç kuşkusuz uykusuz geceler, bitmek bilmeyen maçlar ve ardı arkası kesilmeyen macera dolu anlar gelmektedir. Oyunun piyasaya sürüldüğü andan itibaren zirveye yükselmesi ve bunu uzun yıllar koruması hiç de kolay olmamıştır. Riot Games ekibinin sürekli olarak iyileştirme yapması ve oyunculara çeşitli hediyeler dağıtması LOL’un popülerliğinin her geçen gün artmasına neden olmaktadır. Özellikle oyun piyasaya ilk çıktığı andan beri oynayan ve char kasan kişi sayısı bir hayli fazladır. Oyuncular bu kişileri genellikle pro gamer olarak adlandırmaktadır. Bu oyuncular arasında artık klişe haline gelen bazı söz öbekleri ve kelimeler bulunmaktadır. Hal böyle olunca oyuna yeni başlayanlar da bu sözcükleri ve kısaltmaları merak etmekte ve kendileri de oyun içerisinde kullanmak istemektedir. Biz de bu yazımızda Lol Smurf Ne Demek kavramına değinerek ne anlama geldiğinden bahsedeceğiz.

LOL Smurf Account Ne Demek

  • Smurf İngilizce bir kelimedir ve anlamı “Şirin” demektir.
  • Oyun içerisinde ise daha farklı bir manada kullanılmaktadır.
  • Bu kavram genellikle pro oyuncular arasında yaygındır.
  • Smurf Account pro oyuncuların daha lakayt oyun oynadıkları yani eğlenmek amacıyla biraz daha serbest oynadıkları yan hesaplarıdır.
  • Yani pro oyuncu kendi hesabında çok daha ciddi ve kontrollü oynarken biraz da olsun eğlenmek ya da kontrolsüz oynamak için kendisine yan hesap açmakta bunu da smurf olarak adlandırmaktadır.
  • Bu hesaplarla farklı serverlara girip oyun oynadıkları da bilinmektedir.

Görüldüğü üzere oyuncular oyunu bazen char kasmak ya da kendi adlarını duyurmak bazen de sadece eğlenmek amacıyla oynayabilmektedirler. Ancak char kastıkları hesapta eğlencesine bir maç yapmak ya da kontrollü oynamamak kişilere prestij kaybı yaşatabilmektedir. Bu yüzden bu noktada yan hesaplar ortaya çıkmış ve adına da smurf denmiştir. LOL Smurf Account Ne Demek sorusu da bu bağlamda türemiştir ve yazımızda sizlerin anlayacağı şekilde en basit hatlarıyla kolayca anlatılmıştır. Siz de bir hesaba çok emek verdiyseniz ve bazen stres atmak için daha rahat maçlar atmak istiyorsanız smurf account olarak tabir edilen yan hesap oluşturmak hoşunuza gidecektir.