DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:56

Lolde Görüş Skoru Nedir?

Lolde Görüş Skoru Nedir?

2009 yılında piyasaya sürülen LOL, Riot Games’in en sevilen oyunlarından biridir. Oyunun hayran kitlesi her geçen gün artmakta ve yeni üyelerin sayısı da buna dâhil olmaktadır. Lol oynayanların kimisi char kasarken kimileri sadece keyif amacıyla oyunu oynamaktadır. Ancak oyun nasıl oynanırsa oynansın her oyuncu oyunla ilgili terimlere ve karakterlerin özelliklerine hâkim olmalıdır. Oyunda oyuncuların terimlerin yanında bilmeleri gereken bir diğer kavram varsa o da görüş skorudur. Kısaca tanımlamak gerekirse görüş skoru takım savaşlarını ve maçı kazanmak için etkili olan bir yöntemdir. Görüş skorunun yüksek olması gereken destek rolü için oyunun kaderini tek başına değiştirebilmek dahi mümkündür.

Lol Görüş Skoru Ne Demek?

  • Görüş skoru almak için belli aralıklarla oyuncu üstünde yenilenen totemi haritaya yerleştirmelidir.
  • Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise doğru zamanda doğru yerlere totem atmaktır.
  • Bunu oyun başında ücretsiz olarak mağazadan satın alabilmek mümkündür.
  • Totemi hiçbir zaman 2 yığın bulundurmamanızı öneriyoruz
  • Totemleri erken safhalarda kullanmanızı öneriyoruz
  • Bu daha güvenli ve daha iyi bir koridor ittirme şansı elde etmenizi sağlayacaktır.
  • Görüş skorunun en yüksek olduğu support yani destek oyuncusu olmalıdır
  • Destek oyuncunuz kötüyse farklı alternatifler de kullanmak mümkündür.
  • Ancak oyundaki rolünüz ne olursa olsun görüş skoru kavramını bilmeniz oyunda başarılı olabilmeniz açısından oldukça önemlidir.

Görüldüğü üzere Lol Görüş Skoru Ne Demek? Sorusu editörlerimiz tarafından en basit haliyle sizlere anlatılmıştır. Görüş skoru oyunda oldukça kritik bir role sahiptir ve haritada belirli noktalara totem bırakmayı gerektirmektedir. Düşman totemlerini ortaya çıkarmak ya da onları devre dışı bırakabilmek de görüş skoru açısından oldukça önemlidir. Lol’de bir desteği destek yapan şey nedir diye soracak olursak bu sorunun cevabı hiç kuşkusuz görüş skoru olacaktır.  Örneğin rakip ormancının baskın yapmasını ya da rakibin size pusu kurmasını görüş skoru sayesinde önden aksiyon alabilmeniz mümkündür. Görüş skorunu aktif olarak kullanan oyuncuların daha başarılı oldukları su götürmez bir gerçektir. Siz de ister destek pozisyonunda olun ister normal şayet görüş skoru asla ihmal etmediğiniz bir özellik olsun.