DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:44

Lucian İtem Dizilimi – Lucian İtem Build

Lucian İtem Dizilimi – Lucian İtem Build

Çıkış yaptığı dönemlerde tüm dünyayı kasıp kavuran League of Legends oyunu bu etkiyi günümüzde hâlen devam ettirmektedir. Moba strateji oyun tarzında hâlen zirvedeki yerini korumakta olan League of Legends oyunu geliştirici ekibin sıkı çalışması ve oyuncuların isteklerine büyük bir hızda cevap vermesi sayesinde birçok oyuncunun en favori oyunlarından biri olabilmeyi başarmıştır. Bunun yanında oyuna getirilen düzenli güncellemeler ve karakterler sayesinde kitlesinin merakını her zaman diri tutmayı başarabilmektedir. Ayrıca içinde barındırdığı birbirinden farklı karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekebilmeyi büyük bir kolaylıkla başarmaktadırlar. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan birçok oyuncu bu karakterin hikâyesini merak etmekte ve karakter hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Bundan dolayı internet sitemizde çeşitli karakterlerin hikâyeleri yayınlanmaktadır. Lucian İtem Dizilimi – Lucian İtem Build başlıklı yazımızda da siz değerli oyuncular için Lucian karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmış bulunmaktayız. Dilerseniz aşağıdan karakterin hikâyesine ve oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimine ulaşabilirsiniz.

Lucian

Boş vakitlerini hortlakları ve yaratıkları avlayarak geçiren ve oldukça karizmatik bir görünüme sahip olan Lucian, yakaladığı yaratıkları elinde bulunan vahşi tabancalarıyla yok etmektedir. Thresh hortlağı Lucian’ın eşini öldürdüğü günden beri onu yok etmek için izini sürmeye başlamıştır. İntikamını alabilmek için büyük bir öfke ile Thresh’i aramaktadır. Bu yolda gerekirse canını bile verebilecek olan Lucian karşısına çıkan herkesi gözü dönmüş bir şekilde yok etmekte ve intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır.

Lucian İtem

İntikam ateşiyle yanıp tutuşmakta olan Lucian karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Rüzgârın Hiddeti itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Tahsildar itemini tercih eden oyucular,
  • Ardından Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Bombardıman Topu itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Serylda’nın Garezi itemini tercih etmektedir.