DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Lulu İtem Dizilimi – Lulu İtem Build

Lulu İtem Dizilimi – Lulu İtem Build

Moba strateji oyun türünde bir numara olan League of Legends çıkış tarihinden beri oturmuş olduğu zirveyi günümüzde bile hiçbir oyuna kaptırmamıştır. Büyük bir kitleyi bünyesine katmayı başaran League of Legends oyunu gün geçtikçe yapmış olduğu akıllıca geliştirmeler sayesinde popülerliğine popülerlik katmaktadır. İçinde barındırdığı karakterler ve bu karakterlere yazılan birbirinden farklı hikâyeler sayesinde hem elinde bulunan oyuncuların ilgisini çekmekte hem de bünyesine kazandırdıkları yeni oyuncuların oyun hakkında bilgi sahibi olabilmesini sağlamaktadır. Oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren ve oyun içi karakter dengesini çok iyi ayarlamayı başaran geliştirici ekip sayesinde LoL oyunu birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başarmış durumdadır. Lulu İtem Dizilimi – Lulu İtem Build başlıklı içeriğimizde siz değerli oyuncularımızın Lulu karakteri hakkında merak edilen hemen hemen her şeyi açıklamış bulunmaktayız. Lulu karakterinin kısa hikâyesine ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lulu

Oldukça ilginç ve şaşırtıcı birçok yeteneğe sahip olan Lulu karakteri en yakın arkadış Pix ile topraklarında dolaşırken birçok yeni yaratık keşfetmektedir. Dünya gözü ile görülen her şeyi yeniden şekillendirme yeteneği olan Lulu bir nevi büyücüdür. Oldukça sıra dışı büyülere sahip olan Lulu görenleri şaşkına çevirmeyi işten bile saymazken onu gören faniler genellikle tedirginlik içerisinde yollarını değiştirmektedir. Oysa ki Lulu birazcık büyünün kimseye zararının dokunmayacağına inanmakta ve bu düşüncesini sonuna kadar savunmaktadır. Genellikle arkadaşları ile girmiş olduğu savaşlarda onlara destek olabilmek için yanlarında bulunmaktadır.

Lulu İtem

Doğru bir item dizilimi ile arkadaşlarını çok daha kolay koruyabilen ve gücüne güç katan Lulu karakterinin yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Gerçek Buz Parçası itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Shurelya’nın Savaş Şarkısı itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Kimyasal Çürütücü itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada Kızgın Buhurdanlık itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Mikael’in Lütfu itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Lulu İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir.