DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Lux İtem Dizilimi – Lux İtem Build

Lux İtem Dizilimi – Lux İtem Build

Moba strateji oyun kategorisinde en çok oynan oyun League of Legends oyunudur. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen birçok oyuncu günümüzde bile hâlen LoL oyununu büyük bir keyif ile oynamaktadır. Böylesine bir başarının ardında oyuncuların isteklerine ellerinden geldiğince büyük bir hız ile cevap veren ve doğru zamanda doğru güncellemeler yapan geliştirici ekip yatmaktadır. Ayrıca içinde barınan çeşitli karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden ilginç ve garip hikâyeler sayesinde hem ellerinde bulundurdukları kitlenin ilgisini çekmeyi başarmaktalar hem de bünyelerine yeni oyuncular katabilmektedirler. Kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bu isteğin arkasında yatan amaç genellikle karakter ile daha rahat özdeşleşebilmek ve karakteri daha kolay yönlendirebilmek isteğidir. Lux İtem Dizilimi – Lux İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyuncular için Lux karakterinin gizem dolu kısa hikâyesini ve oyuncuların büyük bir çoğunluğu tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmış bulunmaktayız. Aşağıdan Lux karakterinin kısa hikâyesine ve item dizilimine ulaşabilirsiniz.

Lux

Tam adı Luxanna Crownguard olan fakat genellikle adının ilk üç harfi ile çağırılan Lux, bu durumdan pek de haz etmemektedir. Geldiği ülke oldukça gizemli ve insanlar tarafından tedirgin gözlerle bakılmakta olan Demacia ülkesidir. Bundan dolayı Lux yeni tanıştığı insanlarla anlaşabilmek için epeyce gayret göstermektedir. Işık kaynağını yeteneği sayesinde oldukça kolay fark edilebildiği için bu yeteneğini gizleyerek ve korka korka büyümüştür. Fakat günümüzde yetişkin bir kız olan Lux sahip olduğu yeteneğini gizli gizli ülkesini korumak ve ülkesine hizmet edebilmek için kullanmaktadır.

Lux İtem

Doğru bir item dizilimi ile oldukça büyük hasarlara ve güce ulaşabilen Lux karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan dizilim aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini tercih ederek oyunlarına başlamaktadır.
  • Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Luden’in Çığlığı itemini alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Ufukgetiren itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Lux İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.