DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Malphite İtem Dizilimi – Malphite İtem Build

Malphite İtem Dizilimi – Malphite İtem Build

Çıkış tarihinden itibaren büyük bir hızla tüm dünyaya ününü yaymayı başaran League of Legends oyunu ülkemizde de büyük ses getirmiştir. Oldukça eski yıllarda çıkmasına rağmen yapılan geliştirmeler ve güncellemeler sayesinde günümüzde bile büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir. Ayrıca içinde barındırdığı birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterlerin birbirinden ilginç hikâyeleri sayesinde oyuncu kitlesini ellerinde tutmayı başarabilmektedirler. Oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren geliştirici ekip sayesinde oyuncu kitlesi günden güne büyümekte ve gelişmektedir. Kendilerine main karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin item dizilimini ve hikâyesini araştırmaktadır. Karakterleriyle kolayca özdeşleşmek isteyen oyuncular için sitemizde birçok karakteri anlatmış bulunmaktayız. Malphite İtem Dizilimi – Malphite İtem Build başlıklı yazımızda da siz değerli oyuncular için Malphite karakterinin item dizilimini ve bu karakterin kısa hikâyesini anlatmış bulunmaktayız. Aşağıdan Malphite karakterinin kısa hikâyesine ve oyuncular tarafından sık sık kullanılan item dizilimine ulaşabilirsiniz.

Malphite

Zaman içinde taşa dönüşmüş ve düşmanların hasarını büyük bir rahatlıkla karşılayabilen Malphite, yaşamış olduğu topraklarda bulunan karmaşadan dolayı kaçmak yerine topraklarında kalarak canı pahasına mücadele vermekte ve topraklarına düzen getirmek için çabalamaktadır. Elinde bulunan güçleri toprağının geleceği için Yektaş’ın boyunduruğu altında kullanmaktadır. Fakat bu boyunduruk fazla uzun sürmez. Yektaş’ın yıkılması sonucunda özgür kalan ve gücünü dilediği gibi kullanma özgürlüğüne erişmeyi başarmıştır. Halkının isteklerini yerine getirmeye çalışırken bir yandan da kendisine yakışacak derecede bir iş arayışına girişmiştir.

Malphite İtem

Taştan vücuduyla tam bir tank karakter olan Malphite karakterinin dayanıklılığını ve gücünü arttırmak için kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Buzdoğan Eldiven itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Çelik kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Donmuş Yürek itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Gargyl Taşzırhı itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Doğanın Kudreti itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Malphite İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Hepinize bol zaferler dileriz.