DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:19

Malzahar CT S13 - Malzahar Counterları S13

Malzahar CT S13 - Malzahar Counterları S13

Lol’ün sevilen karakterlerinden Malzahar’ın birçok özelliği bulunmaktadır. Bazıları bu şampiyonun bazı skillerini yetersiz bulsa da buna rağmen oldukça fazla tercih edildiğini biliyoruz. Biz de bu yazımızda Malzahar’ın karakter özelliklerinden bahsedeceğiz ve hangi özellikleri öne çıkıyor bu konu üzerine eğileceğiz.

Malzahar

Hiçlik Geçişi özelliğinde Malzahar bir süre hasar almamaktadır ve kitle kontrol etkisini engelledikten sonra kısa bir süre daha bu avantajını korumaktadır. Ayrıca Hiçlik’in Çağrısı özelliği kullanıldığında Malzahar hiçliğe açılan 2 geçit oluşturmakta ve kısa süre sonra geçitler büyü hasarı veren ve rakipleri susturan atışlar yapmaktadır. Ayrıca Malzahar CT S13 - Malzahar Counterları S13 konusu da makalemizin devamında sizler için ayrıntılı şekilde anlatılacaktır.

Malzahar Counterları

  1. Diana: Malzahar’ın Diana’ya karşı %16,49 gibi oldukça düşük bir ihtimalle koridor kazandığını biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %42,58 olarak hesaplanmıştır. Bu 2 oran incelendiğinde Malzahar’ın Diana karşısında oldukça zayıf kaldığı görülmektedir.
  2. Talon: Malzahar’ın Talon karşısındaki koridor kazanma oranı %18,85 iken maç kazanma oranı %62,3 seviyesindedir.
  3. Zoe: Malzahar, Zoe karşısında %27,94 ihtimalle koridor kazanmaktadır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranımız ise %52,94 olarak hesaplanmıştır.
  4. Irelia: Malzahar’ın Irelia karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük olup %29,19 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %62,49’dur.
  5. Lissandra: Malzahar’ın Lissanda karşısındaki koridor kazanma oranı %31,39’dur. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek olup %50,89 olarak öne çıkmaktadır.
  6. Ryze: Şampiyonumuzun Ryze karşısındaki koridor kazanma oranı da oldukça düşüktür. Malzahari Ryze karşısında %31,63 ihtimalinde koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı karakter karşısındaki maç kazanma oranı ise %32,56’dır.
  7. Yone: Malzahar’ın Yone karşısında %32,51 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek olup %42,27 olarak karşımıza çıkmaktadır.

LOL’de incelemiş olduğumuz Malzahar Counterları toplamda 7 adettir. Siz de bu listeyi inceleyerek Malzahar’ın karşısında zayıf olduğu rakipleri analiz ederek hem koridorda hem de maçlarda daha etkili bir oyun sergilemeniz mümkündür.