DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:41

Malzahar Rün S13 - Malzahar Rün Build

Malzahar Rün S13 - Malzahar Rün Build

2009 yılında piyasaya sürülen League Of Legends efsanesi, tüm hızıyla oynanmaya devam ediyor. Oyundaki karakterler bakımından da zengin olan oyun, hem karakter hem de rünleri bakımından çeşitlilik sunuyor. Oyundaki sevilen şampiyon Malzahar'ın rünlerini anlattığımız bu yazı sizlere bu karakteri seçerken yol göstericilik yapacaktır. Malzahar Rün S13 - Malzahar Rün Build yazımız, rünleri konusunda soru işaretlerinizi giderecektir.

Malzahar

Malzahar kendini bütün hayatların bütünleşmesine son derece adamış bir şampiyondur. Runeterra'nın kurtulmasına dair çıkan yolun, son zamanlarda ortaya çıkan Hiçlik olduğuna inanıyor. Shurima'nın uçsuz bucaksız çöllerinde hayata bilincini açtığı zaman ona karşılık veren fısıltılar yardımcı olup ona yol gösterdiğinde, soluğu Icathia'da aldı. Burada harabeler vardı ve gözleri Hiçlik'in karanlık yüreğini buldu. İşte tam o anda ona yepyeni bir güç ve amaç bahşettiler. Malzahar artık bir sürü lideri gibiydi, kendini öyle hissediyordu. Başkalarını da sürüsüne katabilirdi. Ona katılmayanlar oldu. Onların üstüne de Hiçlik varlıklarını gönderdi.

Malzahar Rünleri

  1. Malzahar güçlü ve oldukça fazla tercih edilen rünlerle bezenmiş bir şampiyondur. Büyücülük rünleri ilham rünlerine göre çok daha fazladır. En çok tercih edilen ve onunla anılan rünü %100 oranında tercih edilen Aery'yi çağır rünüdür. Yine bir sonraki rünü ise aynı oranda %100 tercih oranıyla seçilen mana akışı yüzüğü rünüdür.
  2. %100 oranda tercih edilen son büyücülük rünü ise yücelik rünüdür. Kalan diğer rünleri de %52 gibi neredeyse yarısı bir oranla kızart rünüdür ve yine ona yakın %48'lik bir tercihle yaklaşan fırtına rünüdür.
  3. İlham rünlerine geldiğimizde ise sayıca azalma görülür ancak tercih edilme oranları çok yüksektir. İlk ilham rünümüz peksimet teslimatı rünüdür ve %100 oranında tercih edilir. Diğer rünümüz de aynı şekilde %100 oranla seçilen kozmik sezgidir.

Malzahar oyuncular tarafından çok sevilen bir çardır. Rünleri de tercih edilme oranlarına baktığımızda çok tercih ediliyor. Oyuncular Malzahar'a ve sahip olduğu rünlere güveniyor diyebiliriz. Oyundaki güçlü karakterlerden biridir. Zira onunla rakip olmak istemez diğer oyuncular. Malzahar Rünleri'ni anlattığımız bu yazımız sizlere Malzahar'ı seçme konusunda fikir edindirecektir.