DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Maokai İtem Dizilimi – Maokai İtem Build

Maokai İtem Dizilimi – Maokai İtem Build

Dünya genelinde oldukça büyük bir üne sahip olan League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük ses getirmiştir. Çıkış tarihinin üzerinden uzun seneler geçmesinden dolayı popülerliğini kaybetmesi beklenirken tam tersi bir etki oluşturarak gün geçtikçe çok daha fazla oyuncuya ulaşmışlardır. Getirmiş oldukları yenilikler ve güncellemeler sayesinde oyuncularının ilgisini her zaman diri tutmayı başarmışlardır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan gizemli ve ilgi çekici yüzlerce hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyununun geliştirici ekibi aynı zamanda oyuna getirmiş oldukları yeni karakterleri, oyuncuların şikayetleri üzerine diğer karakterlerle uyumlu hale getirmektedir. Bu sayede oyun içi dengeler bozulmamaktadır ve oyuncular da hallerinden memnun bir şekilde oyununu oynamaya devam etmektedir. Fakat oyun içinde oldukça fazla eşya (item) bulunmaktadır. Bu eşyaları doğru bir şekilde kullanabilmek için yeni başlamış olan oyuncuların bir rehber ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Siz değerli oyuncular için bu noktada devreye girerek Maokai İtem Dizilimi – Maokai İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içerisinde hem Maokai karakterinin kısa bir hikayesi hem de bu karakterin doğru item dizilimi bulunmaktadır. Dilerseniz karakterin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Maokai

Korkusuz, oldukça büyük bir vücuda sahip olan Maokai, yaşamış olduğu toprakları savunmakta olan korkunç bir treanttır. Yaşamış olduğu felaketin evini yerle bir etmesinden sonra sebebini araştırmaya ve bunu yapanları yok etmeye yemin eden Maokai karşısında durmaya cüret eden ne kadar yaratık var ise hepsini ezip geçmektedir. Zamanında yaratıklarla gayet uyum içinde ve dostane ilişkiler kuran Maokai şimdilerde herkesi yok etmek için tutuşmaktadır.

Maokai İtem

Doğru bir item dizilimi ile oldukça yüksek hasarlara ve savunmaya ulaşan Maokai karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda verilmiştir.

  • Oyuncular genellikle Dağın Siperi itemini satın alarak oyuna başlamaktadır.
  • Hemen ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Denge Örtüsü itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Çivili Zırh itemini satın alan oyucular,
  • Beşinci sırada Ölü Adamın Zırhı itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Son olarak Günateşi Kalkanı itemini satın alan oyuncular dizilimi bu item ile sonlandırmaktadır.

Maokai İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.