DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:42

Maokai Rün S13 - Maokai Rün Build

Maokai Rün S13 - Maokai Rün Build

Sevilen oyun League Of Legends, birçok karakteri içinde barındırmaktadır. Maokai de oyunda beğenilen ve tercih edilen şampiyonlardan biridir. Maokai'yi sevilen bir şampiyon yapan özelliklerden biri de çeşitli rünlere sahip oluşudur. Bu yazıda da sizlere Maokai'nin rünlerinin ne olduklarını ve kullanıcılar tarafından bu rünlerin hangi oranda tercih edildiğini yazacağız. Maokai Rün S13 - Maokai Rün Build konusundaki merakı gidermeye çalışacağız.

Maokai

Maokai öfkeyle dolu büyük bir treanttır. Gölge Adalar'ın doğadışı yaratıklarına karşı savaş verir. Büyülü bir felaket gelmiş, evini yerle bir etmiştir. Sonrasında Maokai bir intikam kuvveti haline geldi. Ancak Can Suları onun yaşayan bir ölüye dönüşmesini engelledi. Maokai daha önceleri uysal bir halde yaşıyordu. Şuan ise yaşayan ölülere karşı savaş vermektedir. Aynı zamanda Gölge Adalar'ı eski güzel haline döndürmeye çalışıyor.

Maokai Rünleri

  1. Maokai rün çeşitliliğine sahip bir çardır. Azim rünleri sayıca ilham rünlerinden çok daha fazladır ve daha çok tercih edilirler. En çok seçilen ve Maokai ile özdeşleşen rünü artçı şoktur ve %100 oranla tercih edilir. En fazla tercih edilen diğer azim rünü ise yine %100'lük oranla seçilen rünü yaşam kaynağıdır.
  2. Bu rünleri takip eden bir sonraki rün ise %82 oranla kondisyon rünüdür. Diğer kalan rünleri ise oldukça az tercih ediliyor.
  3. Canlandır rünü %46 oranla seçiliyor. Gözü kara rünü ise tıpkı aşırı büyüme rünü gibi oldukça az tercih edilir. Gözü kara rünü %28, aşırı büyüme rünü ise %26'lık bir seçilme oranına sahiptir.
  4. İlham bazındaki rünlere geldiğimizde ise bizi en yüksek oranda tercih edilen kozmik sezgi rünü karşılar ve bu rün %100 oranda tercih ediliyor. Diğer ilham rünleri oldukça az oranda seçilir. Geleceğin pazarı rünü %47 ile seçilirken sihirli pabuçlar %34 gibi oranla oyuncular tarafından kullanılır.

Öfkeli şampiyonumuz Maokai, kullanıcıların sevdiği çarlardan biridir. Görüldüğü üzere birçok farklı oranda tercih edilen rünlere sahiptir. Ortalama bir şampiyondur. Sizler de yukarıda belirttiğimiz Maokai Rünleri'nden istediğiniz rünü kullanabilirsiniz.