DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Master Yi İtem Dizilimi – Master Yi İtem Build

Master Yi İtem Dizilimi – Master Yi İtem Build

Yıllar öncesinde çıkışını yapan ve günümüzde hâlen oldukça popüler olan bir oyun varsa o da League of Legends oyunudur. Oyuncular arasında genellikle LoL kısaltması kullanılan bu oyun yıllar öncesinde çıkmasına rağmen geliştirici ekibin oyunu oyuncuların isteğine göre şekillendirmesi sonucunda moba strateji oyun kategorisinin zirvesine oturmuş ve bu zirveyi tek başına sırtlamıştır. İçinde barındırdığı birbirinden ilginç oldukça fazla karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında oyuna getirilen yeni karakterlerin oyun içi dengeleri alt üst etmemesi de oldukça taktir toplayan başka bir olaydır. Kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular bu karakterlerle daha kolay özdeşleşebilmek adına hikâyelerini öğrenmeye çalışmaktadır. Master Yi İtem Dizilimi – Master Yi İtem Build başlıklı yazımızda Master Yi severler için hem bu karakterin kısa hikâyesini aktaracağız hem de diğer oyuncular tarafından oldukça sık olarak kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Master Yi karakterinin hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Master Yi

Savaş alanlarında ömrü geçen Master Yi zaman içinde hem bedenen hem de aklen bir evrim geçirerek savaşa daha uyumlu bir yaratık hâline dönüşmüştür. Her ne kadar birçok savaş alanında bulunsa da şiddet onunu için en son çare olarak başvurduğu bir kapıdır. Onu şiddete başvuracak raddeye getiren düşmanlarını büyük bir hız ve çeviklikle parçalara ayırmaktan bir adım bile geri kalmaz. Wuju savaş ve dövüş sanatının yaşayan son varisi olan Master Yi hayatını bu sanatı yaşatmaya ve yaşamaya adamıştır.

Master Yi İtem

Doğru bir item dizilimi ile hızına hız katan Master Yi karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Guinsoo’nun Hiddeti itemini tercih eden oyuncular,
  • Dördüncü sırada Şahbaz Jak’Sho itemini satın almaktadır.
  • Ardından Ölümün Dansı itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Aklın Sonu itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadı.

Master Yi İtem dizilim yukarıdaki gibidir.