DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:35

MLBB Dosya Yükleme Hatası

MLBB Dosya Yükleme Hatası

MLBB, uzun adıyla Mobile Legends Bang Bang son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesidir. Telefonun ile oyun oynayıp da bu oyunu en az bir kere denememiş insan sayısı bir hayli azdır. Mobile Legends oyuncuların oldukça sevdiği ve sıklıkla oynadığı bir oyundur. Peki böylesine popüler bir oyunda hiç mi hata olmaz? Ya da telefonlarda hiç mi problem yaratmaz. Elbette ki bu oyunda diğer oyunlar gibi hatalar olabilmekte ve oyunculara istenmeyen durumlar yaşatabilmektedir. Ancak Moonton destek ekibi oyundaki hataları oldukça hızlı şekilde çözmektedir. Bazen de oyun yapım şirketinden değil de telefonun yazılımsal sorunlarından kaynaklanan problemler meydana gelebilmektedir. Bu problemlerden en fazla karşılaşılanı ise hiç kuşkusuz MLBB Dosya Yükleme Hatası’dır. Bu hata genellikle eski model telefonlarda baş gösterebilse de sağlam ve güvenilir bir yerden yükleme yapılmadıysa yeni model telefonlarda da baş gösterebilmektedir. Sorunu ise oldukça basittir.

MLBB Dosya Yükleme Hatası Nasıl Çözülür?

  1. Bu sorunu çözebilmek için ilk olarak oyun açıksa tamamen kapatalım ve telefonu baştan başlatalım.
  2. Sonrasında telefon açılır açılmaz Mobile Legends’i açmadan direkt olarak telefon ayarlarına girelim.
  3. Sonrasında uygulamalar sekmesine gidelim ve buradan depolama seçeneğine tıklayalım.
  4. Buradan ön yükleme belliği temizle seçelim ve tamamen temizlemesine izin verelim.
  5. Sonrasında burayı tamamen kapatarak oyunu açalım.

Bu oyunun açıldığı durumlarda yapılması gereken işlemdir. Eğer oyun hiç açılmıyorsa;

  1. Bu durumda yapılması gereken işlem ilk olarak gene yukarıdaki adımları uygulamak sonrasında ise Google Play hesabından da çıkış yapmaktır.
  2. Bu işlemde telefonun ayarlar sekmesinden bağlı hesaplar yöntemiyle yapılmaktadır
  3. Bu 2 işlem sonrasında hem telefonda Mobile Legends ile ilgili zararlı çerez denen Loglar silinecek hem de hesaba çıkış yapılarak tekrar giriş yapılacaktır.

Bu 2 yöntemden 1 tanesi mutlaka hatayı giderecektir. Ancak bazı durumlarda bu hata hala giderilememekte ve telefon ısrarla Mobile Legends oyununu açmamaktadır. İlk olarak oyunun güncelleme alıp alamadığını kontrol edelim. Eğer oyun güncelleme almıyorsa yani güncelleştirme ayarları kapalı ise bu hatayı verecektir. MLBB Dosya Yükleme Hatası Nasıl Çözülür? sorusunun farklı yöntemleri sizi bu dertten kurtaracak ve oyunu tekrar oynayabilmenizi sağlayacaktır.

 

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER