DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:41

Mobile Legends Ban Yedim Yeni Hesap Açma

Mobile Legends Ban Yedim Yeni Hesap Açma

Piyasaya sürüldüğü andan itibaren oyuncuların favori oyunları arasında ilk sıraya yerleşen Mobile Legends bu popülerliğini son aylarda daha da arttırmıştır. Bunun sebebi ise resmi sayfanın tanıtımlarını çok iyi yapması ve destek ekibinin oldukça sıkı çalışmasıdır. Oyuncular oyunla ilgili çekilişlere katılabilmekte ya da istedikleri sorunun saatler içinde çözüldüğünü görebilmektedir. Oyun bu kadar popüler olmasının da doğal bir sebebi olarak hileli yazılım ve haksız kazancı asla affetmemektedir. Bu ve bunun gibi haklı ya da haksız bir sebeple banlanan oyuncuların sayısı da bir hayli fazladır. Bu bazen süreli bazen de süresiz yani tamamen banlanma olabilmektedir. Ancak bilinmesi gereken bir nokta var ki haksız yere bir yapılan bir banlanma mutlaka çözülmekte ve kullanıcıya hakkı iade edilmektedir. Herhangi bir sebepten banlandınız ve yeni hesap açmak istiyorsunuz. Mobile Legends Ban Yedim Yeni Hesap Açma konulu bu makalemizin devamında adım adım açıklanacaktır. Belirtmiş olduğumuz gibi ban yediğiniz ve hesabınız kesinlikle geri döndürülemediği takdirde bu adımları uygulamanız tavsiye edilmektedir.

Mobile Legends Ban Yeni Hesap

  1. İlk olarak telefonunuzdan ayarlara giriş yapın
  2. Sonrasında “uygulamalar” sekmesinden Mobile Legends uygulamasını bulun.
  3. “Depolama” kısmına tıklayın ve önbelleği temizleyin.
  4. Bu kullanıcı adınıza kayıtlı olan bilgileri silecektir.
  5. Sonrasında ayarlardan çıkmadan GooglePlay Hizmetlerine tıklayın.
  6. “Depolama yönet” sekmesine tıklayarak tüm verileri temizleyin.
  7. Bu işlemlerle Mobile Legends e ait tüm çerezlerden kurtulmuş olacaksınız.
  8. Ban yediğiniz için yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.
  9. Mobile Legends oyununu açalım
  10. Buradan “yeni karakter oluştur” sekmesine tıklayalım
  11. Sonrasında hesabınız banlı hesaptan bağımsız olarak yeni şekilde oluşacaktır.
  12. Yukarıda belirtilen adımları yapmadan yani kişisel çerezleri silmeden karakter oluşturursanız ban işlemi devam edecektir.

Görüldüğü üzere Mobile Legends Ban Yeni Hesap açma işlemi son derece basit ve kolaydır. Yukarıda belirtmiş olduğumuz adımlara bakarak siz de kolayca Mobile Legends hesabı açabilirsiniz. Burada anlatılanlar ban yenen bir hesabın bandan kurtularak tekrar yeni baştan nasıl açılacağını anlatmaktadır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER