DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:17

Mobile Legends: Bang Bang Diamonds (Elmas)

Mobil oyunlar serisinin en sevilen oyunu olan mobile legends: bang bang diamonds (elmas) alarak oyunun daha zevkli hale getirebilirsiniz. Bu oyun bilgisayar konforunda telefonunuzdan oynayabileceğiniz türden aksiyon oyunudur. Bu oyun eğer bilgisayarınızda MOBA oyun oynadıysanız telefona indirip rahatlıkla bölümleri tamamlayabilirsiniz. Yalnız bölümleri tamamlayıp üst seviyelerdeki donanıma ve güce sahip olmak için elmaslar sayesinde birkaç ürün satın alırsınız. Oyun beşer kişilik iki takımla üst, orta ve alt koridorlarda karşı karşıya gelerek savaşmanızı ister. Buradaki turretler yıkılarak çekirdeği yok etmelisiniz. Bunu başaran takım galip gelir. Hızlı ve Güvenilir Şekilde

Mobile Legends Bang Bang Elmas Satın Almak

Size hızlı ve güvenilir Mobile Ledends oyunu için elmas satın almanız için Razer Gold’u tercih edebilirsiniz. Yapmanız gerekenler çok basittir ve site güvenilir olduğundan size en ufak zarar vermez. Elmas satın almak için: • Kullanıcı numarasını giriniz. • Yüklemek istediğiniz elmas miktarının giriniz. • Ödeme yöntemini seçin. • Ödeme yöntemini seçtikten sonra tamamlaya tıklayın. • Ardından hesabınıza elmaslar hızlı bir şekilde aktarılacaktır. Bu elmasları satın alarak oyun içinde karakterinizi istediğiniz şekilde donatarak seviyeleri tamamlayabilirsiniz.

Mobile Ledens Ürün Özellikleri

Mobile Ledens ürünleri dijital olup satın alma hakkında bilgiler mailinize gönderilir. Türk Ticaret Kanunu uyarısınca ürün iadesi yapılmaz. Ürünler ödeme yapıldıktan hemen sonra hesabınıza yatırılır. Teslim edilen pinler kullanıcı sorumluluğuna geçer. Kullandığınız cihaza göre oyunun performansında değişiklikler meydana gelir.

Mobile Ledens Kontrolleri

Mobile Legends’i Bluestacks ile oynamanın verdiği rahatlığın başında kontrollerin oldukça zengin bir yapıda olmasıdır. Oyuna girdiğiniz zaman sizden her zaman iki kontrolden birini seçmenizi ister. Birisi MOBA modu diğeri ise WASD modu olmak üzere ikiye ayrılır. nasıl kolayınıza geliyorsa öyle oynamayı tercih edin.

Mobile Legends Maç Türleri

Mobile Legends’de klasik ve dereceli olmak üzere iki tane oyun türü mevcuttur. Burada kendinizi geliştirebileceğiniz ve karşı takıma karşı üstünlük kurabileceğiniz alanlar yer alır. Bu iki modu bilgisayar karşı veya klasik modda seçeceğiniz bir koridorda oynayabilirsiniz. Özel dereceli Modlara girebilmek için 8. veya 9. seviyeye ulaşmanız gerekir.

Mobile Legends Elmas Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER