DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:33

Mobile Legends Hesaba Bağlanılamadı

Mobile Legends Hesaba Bağlanılamadı

Mobile Legends, piyasaya çıktığı andan itibaren oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan birisi konumuna gelmiştir. Oyunun oldukça sık tercih edilmesi yapımcı Moonton’un da ona daha fazla yatırım yapmasını sağlamıştır. Ancak yatırımlar ne kadar fazla olursa olsun oyunlarda güncelleştirme ve iyileştirme hataları meydana gelebilmektedir. Önemli olan ise bu hatalara zamanında müdahale edebilmektir. Moontoon destek ekibi oyun içinde olduğu gibi oyun dışında da gayet hızlı şekilde sorunlara müdahale edebilmektedir. Ancak bazı durumlarda telefondan kaynaklı ya da internet bağlantısı hatalı sorunlar da ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunlardan en sık karşılaşılanı ise Mobile Legends Hesaba Bağlanılamadı hatasıdır. Aslında çözümü oldukça basit olan bu hata oyuncuların en sık karşılaştığı problemlerden birisidir.

Mobile Legends Hesaba Bağlanılamadı Hatası Çözümü

  1. Bu hatanın meydana gelmesinin farklı sebepleri olabilir. İlk olarak hesabınızın Sv.8 ve üzerinde olması gerektiğini unutmayın. Bu seviyenin altında olanlar hesaba bağlanma işlemini zaten yapamamaktadır.
  2. Bu işlemi yapmak için Google Play’a girerek hesap ayarlarına tıklayın
  3. Oradan da “ desteklenen oyunlarda otomatik olarak oturum aç” sekmesine tıklayın.
  4. Eğer hesaba bağlanmak için Facebook, İnstagram gibi farklı bir yolu deneyecekseniz bu hesapların şifresini değiştirmemiş olmanız gerektiğini unutmayın.
  5. Bağlama işlemi yaptıktan sonra bu platformlardan bir tanesinin şifresi değişirse “hesapta bağlanılamadı” hatası gözükecektir.
  6. Aynı şekilde mail adresinizi de bağlamak isterseniz ve bunun için mail adresinizi girmeniz gerekirse mail adresine giden doğrulama linkine de tıklamanız gerekmektedir.
  7. Bu mail spam a ya da gereksiz maillere düşebilmektedir.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm adımlar ayrı ayrı hesaba bağlanamama problemlerini oluşturmaktadır. Bu adımlardan her birini yaptıkça hesaba tekrar bağlanmayı denemeniz önerilmektedir. Bağlandığı anda diğer adımları yapmanıza gerek kalmayacaktır. Ancak problemin ne olduğunu bilmiyor sadece “hesaba bağlanılamadı” hatası alıyorsanız yukarıda yazılı olan tüm adımları uygulamanız gerekecektir. Bu adımları uyguladığınızda ise çok yüksek ihtimallle Mobile Legends Hesaba Bağlanılamadı Hatası Çözümü sağlanmış olacaktır. Mobile Legends bu adımlardan sonra kolayca hesaba bağlanma işlemini gerçekleştirecektir

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER