DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:33

Mobile Legends Kaynak İndirme Hatası

Mobile Legends Kaynak İndirme Hatası

Mobile Legends oyununda farklı bir takım server problemleri ortaya çıkabilmektedir. Bazı problemler direkt olarak oyunun kendisi ile ilintili iken bazıları telefondan kaynaklı olabilmektedir. Bazı problemler internet kaynaklı olabilirken bazıları da telefondan ve hafıza probleminden kaynaklanabilmektedir. Oyuncuların en sık karşılaştığı problemlerden biri olan Mobile Legends Kaynak İndirme Hatası ise çözümü oldukça basit olan hatalardan bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Bu hatanın anlaşılması için ise bazı kahramanlar top şeklinde gözükmekte ya da kostüm giyildiğinde sanki giymemiş gibi görünmektedir. Eğer bu ve benzeri hatalar alıyorsanız bu kaynak indirme hatasından kaynaklanmaktadır. Oyunda dosyaların tam inmemesi oyun içinde kaynaktan gelen problemleri ortaya çıkarmaktadır. Bu da profillerin tam görünmemesi ya da bazı haritaların tam çıkmaması gibi aksaklıklara neden olmaktadır.

Mobile Legends Kaynak İndirme Hatası Çözümü

  1. Mobile Legends’te kaynak hatasını çözmenin farklı yolları bulunmaktadır.
  2. İlk olarak telefon ayarlarına girilir.
  3. Sonrasında buradan güncelleştirme ayarlarına tıklanır ve Mobile Legends için güncelleştirmeleri denetle seçeneğinin açık olup olmadığına bakılır.
  4. Eğer bu açık değilse oyun güncelleştirmeleri otomatik olarak alamayacak ve haliyle kaynak hatası verecektir.
  5. İkinci olarak telefon depolama alanı kontrol edilir.
  6. Telefonda kaynak indirilebilecek kadar boş depolama alanı yoksa sistem yeni güncelleştirme yapmaya izin vermeyecektir.
  7. Bu da kaynak indirme hatası olarak telefona yansıyacaktır.
  8. Bu 2 yöntemden sonra en sık karşılaşılan diğer bir hata da indirme sırasında bağlantı kopması ve oyunun açılması ancak bazı dosyaların eksik olmasıdır.
  9. Bunun tek çözümü ise oyunu ÇEREZLERİ VE ÖN BELLEĞİ TEMİZLEMEDEN silmek ve tekrar yükleme yapmaktır.
  10. Bu işlem sonrası hesap ayarlarınız tamamen sıfırlanmayacak en azından telefon girmek istediğinizde bilgileri hatırlayacaktır.
  11. Ancak aynı zamanda çerezleri de silerseniz oyunu sıfırdan yükledikten sonra bir de kurulum ve hesap ayarlarınız ile uğraşmanız gerekecektir.

Görüldüğü üzere bu işlemler yapıldığında Mobile Legends Kaynak İndirme Hatası Çözümü de kendiliğinden gerçekleşmiş olacaktır. Oyunu indirdikten sonra açmadan önce telefonu bir kere baştan başlatarak arka planda başka uygulama olmadan çalıştırın. Sorunun düzeldiğini göreceksiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER