DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:41

Mobile Legends Mikrofon Açma

Mobile Legends Mikrofon Açma

2016 yılında piyasaya sürülen Mobile Legends, gerek ekran grafik kalitesi gerekse kaliteli oyun içi grafikleri ile öne çıkan harika bir oyundur. Oyun sadece telefon ve tabletlerde oynanıyor olabilmesine rağmen inanılmaz bir indirme rakamı yakalamıştır. Oyun içinde ekip kurabilme ve bir bütün halinde hareket edebilme onu oldukça popüler kılan özelliklerin başında gelmektedir. Oyuncular bunu mikrofon yardımıyla kolayca gerçekleştirebilmektedir. Ancak mikrofon açma özelliği olmayan oyunlarda oyuncular takım arkadaşları ile konuşmak için oyunu durdurmakta ya da telefonu düz çevirerek yazmaya uğraşmaktadır. Mobile Legends’te ve diğer güncel oyunlarda oyuncular bu problemi kolayca halledebilmektedirler. Bunun için Mobile Legends Mikrofon Açma işleminin yapılması gerekmektedir. Direkt olarak bu işlemi yapmadan oyunda mikrofon kullanmak mümkün olmamaktadır.

Mobile Legends Mikron Nasıl Açılır?

  1. Öncelikle oyun yüklendikten sonra gelen ayarların TAMAMINA İZİN VER butonu seçilmelidir.
  2. Burada bu işlem yapılmadıysa mikrofon da izin verilmemiştir.
  3. Yani oyun içinde takım arkadaşlarınızın sesini duysanız dahi onlar sizi duyamayacaklardır.
  4. Çözümü için ise telefonun ayarlar sekmesine girilmelidir.
  5. Ayarlar ses ayarları sekmesinden Mobile Legends ses ayarları bulunmakta ve “mikrofona izin ver” sekmesine tıklanmalıdır.
  6. Buradan yapılan ayar sonrası oyun açılarak bu kez de oyun içi ayarlarına girilir.
  7. Buradan da ses ayarlarından MİKROFON eğer KAPALI yani off konumunda ise AÇIK yani ON konumuna getirilir.
  8. Bu 2 ayar sonrası oyun içi mikrofon ayarınız açık olacak ve takım ile iletişim sağlamanız mümkün olacaktır.

Görüldüğü üzere yukarıda adım adım Mobile Legends Mikron Nasıl Açılır? Sorusu açıklığa kavuşturulmuştur. Oyuncular bu işlem sonrasında rahatlıkla takım arkadaşları ile oyun içinde iletişim kurabilecek duruma gelmektedir. Eğer yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları uyguladığınız takdirde mikrofon açılmıyorsa burada problem mikrofon ya da telefonda olabilmektedir. Bu durumda oyuncu telefonunun normal konuşmalarda karşıya ses verip vermediğini kontrol etmelidir. Eğer telefonun mikrofon kısmında problem varsa bu oyuna da yansıyacaktır. Ancak telefon ya da tabletin mikrofonu çalışıyorsa yukarıdaki adımlarla oyun içi ayarları yaparak mikrofonu kullanmaya başlayabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER