DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:45

Mobile Legends Oda Kurma

Mobile Legends Oda Kurma

Çin yapımı harika bir oyun olan Mobile Legends ülkemizde de oldukça sevilmektedir. Piyasaya sürüldüğü 2016 tarihinden itibaren kullanıcı sayısı sürekli artan bu oyun bilindiği üzere 2 takımdan oluşmakta ve takımların birbirlerine saldırarak üslerini yok etmeye çalışmasına dayanmaktadır. Bu oyunun sadece bu özel maceracı amacı bile ona olan talebi arttıran bir etken olarak öne çıkmaktadır. Oyuncuların bu oyunu hem telefondan hem de tabletten rahatça oynayabilmesi indirme sayısını hayli arttıran etmenlerdendir. Aynı şekilde İOS ve Android i desteklemesi ve yapım ekibinin oyun ile sürekli ilgilenmesi de bir hayli önemlidir. Oyunun ara yüzünün oldukça kullanışlı olması ve istenen her işlemin kolayca yapılabilmesi de Mobile Legends’in önemli bir artısıdır. Bu kolay ara yüz çoğu menüyü basit hale getirse de yeni başlayanlar ya da bu işlemi daha önce yapmamış olanlar için Mobile Legends Oda Kurma adımlarından bahsetmek önemlidir. Oda kurma işlemi son derece basittir ve amaç arkadaşlarınızla beraber bu 5’liyi tamamlayarak karşınızdaki rakiple bu ortamda savaşmaktır.

Mobile Legends Oda Kurma Adımları

  1. İlk olarak Mobile Legends uygulaması açılır.
  2. Sonrasında ana ekran üzerinde ÖZEL sekmesine tıklanır.
  3. Buradan 3. sırada bulunan SEÇİM AŞAMASI sekmesine tıklanarak oda kurma aşaması başlatılır.
  4. Açılan yeni ekranda 5 kişilik takımınız görünecek ve odaya gelen her kişi bir kutuyu dolduracaktır.
  5. Takımınız tamamlandığında oyuna başlayabilirsiniz.
  6. Odayı siz kurduğunuz için dilediğiniz kişiyi odaya davet etme ya da istemediğiniz birini sizin odanıza dâhil olsa dahi onu çıkarma şansınız bulunmaktadır
  7. Bu işlemde bu ekranda ilgili kişinin üzerine tıklayarak yapılmaktadır.

Görüldüğü üzere Mobile Legends Oda Kurma Adımları son derece basittir. Oyuncu bu adımları yaparak kolayca oda kurabilir ve arkadaşları ile birlikte takım halinde rakibin üssüne saldırmanın keyfini çıkarabilir. Unutmayın ki bu gibi takım oyunları arkadaşlarınızda olduğunda çok daha eğlenceli hale gelebilmektedir. Bu yüzden oda kurabilme ve odaya istediğini alıp istediğini almama özellikleri Mobile Legends için önem arz eden konulardır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER