DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:45

Mobile Legends PC İndirme

Mobile Legends PC İndirme

Mobile Legens oyunu 2016 yılında piyasaya sürüldüğü andan itibaren oyuncuların en sevdiği video oyunlarından biri olarak piyasada kendisine yer bulmayı başarmıştır.  Oyunun böylesine popüler olmasının ana nedenlerinden biri ise sağlam grafikleri ve kurgusudur. Oyuncular Moonton tarafından piyasaya sürülen bu oyunu sürekli olarak oynamaktadır. Oyuna olan talep öylesine fazladır ki Moonton ekibi yaptıkları açıklamada gelen maillerin ve taleplerin yarısından fazlasının Mobile Legends’in PC versiyonunu da çıkarmamız yönünde olduğunu söylemişlerdir. Oyuncular sevdikleri bir oyunu elbette ki bilgisayarda görmek ve daha rahat bir alanda oynamak isterler. Ancak şu an için maalesef Mobile Legends’in PC versiyonu yayınlanmış değildir. Moonton ekibinin açıklamaları tam olarak kesin olmasa da kısa vadede böyle bir planlarının olmadığı da anlaşılmaktadır. Makalemizin devamında ise sizlere Mobile Legends PC İndirme olarak bilinen bilgisayara mobil oyunu indirme yöntemi adım adım anlatılacaktır. Bu yöntemde mantık tamamen sistemin bilgisayarı telefon gibi görmesinin sağlanmasıdır.

Mobile Legends Bilgisayara Nasıl İndirilir?

  1. İlk olarak bilgisayara “BlueStacks” adlı program indirilir. Bu program aslında bir mobile uygulama olan Mobile Legends’in bilgisayarda da çalışmasını sağlayacaktır.
  2. Program indirildikten ve kurulduktan sonra masaüstüne gelen simgesinden açılır.
  3. Burada ana ekrandan PlayStore simgesine tıklanır.
  4. Şu anda bilgisayarı tıpkı telefon gibi kullanmanız gerekmektedir.
  5. Yani telefonla bu oyunu nasıl PlayStore’dan indirdiyseniz aynı işlemi BlueStacks programını kullanarak yapmanız gerekmektedir.
  6. Oyunu bularak indirme işlemi başladığında ve indirme bittiğinde Mobile Legends oyun simgesi BİLGİSAYARIN MASAÜSTÜNE DEĞİL BlueStacks programının ana ekranına gelecektir.
  7. Bu uygulama içinde Mobile Legens uygulamasına bir kez tıkladığınız takdirde oyun açılacaktır.

Görüldüğü üzere PC versiyonu olmayan Mobile Legends BlueStacks programı sayesinde bilgisayardan kolayca oynanabilmektedir. Oyuncuların oldukça merak ettiği Mobile Legends Bilgisayara Nasıl İndirilir? sorusu da bu sayede yanıt bulmuş olmaktadır. Bu işlem sonrası bilgisayar kasılmalar yapabilmektedir. Eğer bilgisayarınızın donanımsal özellikleri yeterli değilse BlueStacks programı oldukça kasabilmektedir. Bu yüzden eğer bilgisayar kasılırsa ya da oyunu oynarken donma problemi yaşarsanız bilgisayarın arka planda çalışan tüm uygulamalarını kapatıp bir daha denemeniz önerilmektedir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER