DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:34

Mobile Legends Tekrar Bağlanıyor Hatası

Mobile Legends Tekrar Bağlanıyor Hatası

Mobile Legends Bang Bang, kullanıcılar tarafından oldukça sevilen bir oyundur. Oldukça popüler olmasına rağmen bu oyunda da bazen hatalar hâsıl olabilmektedir. Bu hatalardan bir kısmı oyun içi kaynaklı bazıları ise elinizde olan telefonun özelliklerinden kaynaklıdır. Oyun içi hatalar oyunun yapımcısı Moonton tarafından zaten oldukça hızlı bir şekilde çözülmektedir. Bizim makalemizin konusu ise telefon kaynaklı bağlantı hataları ve çözümüdür. Oyuncular en çok Mobile Legends Tekrar Bağlanıyor Hatası ile karşılaşmaktadır. Bu problemin farklı nedenleri ve farklı çözümleri bulunmaktadır. İlk olarak neden olan sebeplerden sonra ise bu sebeplerin çözümlerinden bahsedeceğiz.

Mobile Legends Tekrar Bağlanıyor Hatası Çözümü

  1. Oyunu oynarken bulunduğunuz konumda internet az çekiyorsa ve ara ara çekmiyorsa sürekli sinyal almaya çalışacağından oyun ara ara kopacaktır.
  2. O yüzden internet bağlantınızı ve bulunduğunuz konumu kontrol etmeniz önerilmektedir.
  3. Telefon ön belleğinin çok dolu olması da bu hataya sebebiyet verebilmektedir. Bu yüzden internet bağlantınız sağlamsa telefonun ayarlarına girerek ve depolama sekmesine tıklayarak ön belleği temizlemeniz önerilmektedir.
  4. Bu yöntemler fayda sağlamazsa kesin çözüm ise farklı bir İP ile giriş yapmaktır. Bunun için de VPN değiştirmeniz gerekmektedir.
  5. Mobile Legends i kapatarak herhangi bir VPN uygulaması indirin.
  6. Hideman, Touch VPN ve Hotspot Shield önerilebilecek VPN uygulamalarıdır.
  7. Bizim önerimiz ise Hotspot Shield’i indirmenizdir. Bu indirme işlemi sonrasında VPN uygulamasını seçerek konumu farklı bir ülke seçin.
  8. Bu işlemi yaparken oyunun kapalı olmasına dikkat edin.

Sonrasında oyunu açtığınızda Mobile Legends’e farklı bir yerden bağlandığınız için sistem size herhangi bir hata vermeyecektir. Mobile Legends Tekrar Bağlanıyor Hatası Çözümü işte bu kadar kolaydır. Bu VPN işlemini yapmadan önce oyunun kapalı olduğuna ve yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları gerçekleştirdiğinize emin olun. Bu işlemler eğer sonuç vermezse VPN uygulamasını tercih etmelisiniz. Çünkü VPN bazı durumlarda internet bağlantısını daha da yavaş hale getirebilmektedir. Ancak yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları yerine getirdiğiniz takdirde bağlantı hatası problemi ortadan kalkacaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER