DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:46

Mobile Legends Üsse Dönüş Efektleri Nasıl Alınır

Mobile Legends Üsse Dönüş Efektleri Nasıl Alınır

Mobile Legends oyununu oynayan oyuncuların sayısı günden güne artmaktadır. 5’erli iki takımdan oluşan ve karşı takımın üssünü yok etme üzerine kurulu bir macera oyunu olan Mobile Legends üzerinde çeşitli varyasyonlar yapılabiliyor olması da oyunun özelliklerindendir. Bu üslerde savaş halinde olan takım oyuncularının en merak ettiği sorulardan bir tanesi ise hiç kuşkusuz Mobile Legends Üsse Dönüş Efektleri Nasıl Alınır sorusudur. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki “üsse dönüş efektine” sahip olmak isteyen oyuncuların bunu yapabilmesi için en güvenilir yol market palace’dır.  Burada üsse dönüş efektinin çıkması için market palace’da elmas harcanması gerekmektedir.

Mobile Legends Üsse Dönüş Efekti Çıkarma

  1. İlk olarak market palace’a girilir.
  2. Burada yeteri kadar elmas bulunması gerekmektedir.
  3. Ödülü al sekmesinin altında – ve + simgeleri bulunmaktadır.
  4. Burada 1 den yukarıya arttırılabilen rakamlar yazılabilmektedir.
  5. En sonda maksimum yazısına tıklamanız tavsiye EDİLMEMEKTEDİR. Buna tıklarsanız elinizde olan bütün elmasların karşılığı ödül olarak karşınıza çıkacaktır.
  6. Bunu yerine önce 1 sonra 2 sonra 4 olacak şekilde elmaslarınızı kullanmanız tavsiye edilmektedir.
  7. Genellikle 6 ya da 7. denemede hayvan temalı üsse dönüş efekti oyunculara ödül olarak çıkmaktadır.

Bu tamamen şansa bağlıdır. Bizim bu şekilde önerdiğimiz yöntem ise sadece bu şansı biraz daha arttırabilecek bir yoldur. Bizler size maksimum u seçip sonra tüm ödülleri almanızı değil 1,2,4 gibi elmas sayısını katlayarak ödül almanızı öneriyoruz. Mobile Legends Üsse Dönüş Efekti Çıkarma işlemini bu şekilde yapıp efekt çıkaran oyuncu sayımız bir hayli fazladır. Son ve nihai karar elbette ki size aittir. Bazı oyuncuların elması olmadığından buradan “ödül al” kısmına gelerek harcama yapamadıklarından yakınmaktadırlar. Onlarda Mobile Legends’in resmi tanıtım sayfalarında yer alan yarışmalara ya da çekilişlere katılarak üsse dönüş efekti kazanma şansına sahip olabilirler. Bizler yukarıda bu efektin alınabilmesi için yapılması gereken en garanti işlemi açıkladık. Tabi ki oyuncunun elmasları burada ya da başka bir şekilde harcayıp harcamaması tamamen kendisine kalmıştır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER