DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:54

Mobile Legends Yıldız Taşı Nasıl Alınır

Mobile Legends Yıldız Taşı Nasıl Alınır

Mobil oyun piyasasının vazgeçilmezlerinden biri olan ve MMORPG oyun kategorisinde zirveye oturan yapımlardan birisi olan Mobile Legends giderek popüler bir duruma gelmektedir. Oyun içinde bulunan birbirinden efsane tasarlanmış karakterler sayesinde birçok oyuncu bu oyunu bir kez olsun denemek istemektedir. Oyunu deneyen kullanıcılar genellikle bu oyunu kalıcı olarak oynamaya başlamaktadır. Oyun içinde ardı arkası kesilmeyen karakterlerin her birinin farklı oynanış tarzı ve farklı özellikleri bulunmaktadır. Bundan dolayı oyun içinde ardı arkası kesilmeyen bir merakla gelen bütün karakterleri oynama dürtüsü yer almaktadır.

Bu oyun içinde oyuncuların ilerlemesinden kazanılacak ödülleri arttırmak için bir sistem bulunmaktadır. Bu sistem yıldız taşı sistemidir. Bu sistem sayesinde oyuncular Starlight puanına sahip olmaktadır. Bu puanlar ilerleyen zamanlarda yıldız taşına dönüştürülmektedir. Oyuncular bu sistem sayesinde çok daha büyük ve kaliteli ödüllere sahip olmaktadır. Bundan dolayı oyuncular genellikle Mobile Legends Yıldız Taşı Nasıl Alınır sorusunun cevabını araştırmaktadır. Sizlere şunu belirtmeliyiz ki bu sisteme dahil olmak için bir miktar gerçek parayı oyuna yatırmanız gerekiyor. Aksi durumda kesinlikle bu taşlara sahip olamıyorsunuz.

Mobile Legends Yıldız Üyelik Sistemi

Yıldız üyelik sayesinde oldukça büyük ödüller kazanabilirsiniz. Oyunda güncel yıldız üyelik fiyatı 550 elmas olarak belirlenmiştir. Bu fiyat ilk kez satın alacak oyuncular için %30 indirimli şekilde olmaktadır. Yıldız üyelik sayesinde birçok ödüle sahip olabilirsiniz:

  • Yıldız üyelik sisteminde bulunan ödüllerin arasında yıldız taşları da bulunmaktadır. Bundan dolayı yıldız taşı almak isteyen oyuncular bu sistemi satın almak zorundadır.
  • Yıldız üyelik sistemine üye olmayan kullanıcılar ne yazık ki başka bir yol ile yıldız taşı elde edemez.
  • Hem birbirinden güzel ödüllere sahip olmak hem de yıldız taşları elde etmek isteyen kullanıcılar bu üyeliği satın alabilir.
  • Kazılan taşlar sayesinde oldukça fazla oyuncu kostümü ve karakter parçası elde edebilirsiniz.

Yukarıdaki maddeler ile açıklandığı üzere yıldız taşı alabilmek için Mobile Legends Yıldız Üyelik Sistemi üyesi olmanız gerekmektedir. İçinde barındırdığı ödüller sayesinde bu sisteme üye olmak son derece mantıklıdır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER