DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:46

Mobile Legends Yıldız Üyelik Nasıl Alınır?

Mobile Legends Yıldız Üyelik Nasıl Alınır?

2016 yılında piyasaya sürülen en kaliteli Çin yapımı oyunlardan biri olan Mobile Legends, hem android hem de İos da oynanabilmektedir. Oyun içerisinde geliştirilebilir karakterler, oyuncuların birbirine oyun içinde kullanılan SP’lerden hediye edebilmesi ve sağlam ekran görüntüleri oyunu diğer yapımlardan bir adım önde götüren en önemli kriterlerdir. Oyunda normal karakterlerden ziyade çeşitli ayrıcalıklı karakterler açabilmek ya da satın alabilmek de mümkündür. Örneğin oyuncular sanal mağazadan yıldız üyelik satın alabilmekte ya da herhangi bir etkinlikten ya da yarışmadan yıldız üyelik kazanabilmektedirler. Yıldız üyeliğin tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Ekstra 10 koruma puanı, 6 ücretsiz kostüme erişim, özel profil ve sohbet çerçevesi maç içerisinde %5 daha fazla EXP kazanma gibi özellikleri bu üyeliğin satın alınmasındaki en önemli sebeplerdendir.

Mobile Legends Yıldız Üyelik Almak

  1. Öncelikle bu üyelik ilk kez alınacaksa sanal mağazada şu an geçerli olan %30 indirimden direkt olarak yararlanılacaktır. Bu ilk kez üyelik alan tüm oyuncuları kapsamaktadır.
  2. Oyuncu ilk olarak kullanıcı ID’sini öğrenmelidir. Bunun için oyun içindeyken kullanıcı profiline giriş yapılması yeterlidir.
  3. Sanal mağaza sitesinden ilgili alanı doldurun ve alt kısımda yer alan “şimdi satın al” sekmesine tıklayın.
  4. İşlem tamamlandıktan sonra aynı dakika içerisinde elmaslar Mobile Legends hesabınıza aktarılacaktır.
  5. Ancak işlem bununla sınırlı değildir.
  6. Sonrasında oyuna girerek oyunun ana menüsünde starlight sekmesine tıklayın.
  7. Buradan istediğiniz yıldız üyeliği seçtikten sonra satın alma işlemi oyun içinden de gerçekleştirilmiş olacaktır.

Yani kısaca toparlamak gerekirse Mobile Legends Yıldız Üyelik Almak için ilk olarak elmas satın almak sonrasında da elmaslarla yıldız üyelik satın almak gerekmektedir. Bu durumda oyuncunun gereken elmas miktarı varsa bir satın alma işlemi gerçekleştirmesi gerekmemektedir. Örneğin siz bu yıldız üyeliği herhangi bir turnuvadan kazandınız ve ID’nizi istediler. Direkt olarak oyun ana menüsünden starlight sekmesine tıklayarak buradan yıldız üyelik işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Burada önemli olan bu işlemi oyun içi ayarlardan da yapmayı unutmamaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER