DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:31

Mordekaiser CT S13 - Mordekaiser Counterları S13

Mordekaiser CT S13 - Mordekaiser Counterları S13

En çok sevilen oyunların başında gelen League Of Legends, oyun içindeki karakterlerle de adından sıkça söz ettiren bir oyundur. Oldukça güçlü herolar barındıran oyunda, bu karakterlere karşı bazı heroları aldığınızda oyunu kazanmanız daha yüksek ihtimaldir. Bu yazımızda da Mordekaiser CT S13 - Mordekaiser Counterları S13'ü anlatacağız.

Mordekaiser

Ona karşı oynadığınızda ulti yeteneğinden çıkmak istediğinizde eşyalarınız arasında cıvalı kuşak bulundurmalısınız. E yeteneğinden de sağ sol yaparak kurtulabilirsiniz. Pasifini etkinleştirdiği zaman da orada durmayın, uzaklaşın. Pasifi bitene kadar beklemelisiniz. E+Q kombosunu kaçırdığında takasa girebilirsiniz. Erken oyunda da ormancıdan yardım alabilirsiniz.

Mordekaiser Counterları

  1. Lillia
  2. Olaf
  3. İllaoi
  4. Vayne
  5. Trundle
  6. Renekton
  7. Tryndamere

Lillia: Rakibe ya da canavara saldırısını isabet ettirdiği zaman ilave hasar verir. Yeteneğini rakibe isabet ettirdiği zaman ek olarak hareket hızı kazanıyor. Bu hareket hızı birikir ve bunu etkinleştirdiği zaman hedefine büyü hasarı verebilir. Lillia rakibe bir tohum fırlatır. Bu tohum rakibe hasar veren ve onları yavaşlatan bir tohumdur. Bu tohum herhangi bir yere isabet etmediği zaman yuvarlanmaya devam ediyor. Rakibe düş tozu bulaştırarak onları uyuşturur. Sonra da uyurlar. Zorla uyandırıldığı zaman da rakipler ek hasar alıyor. Bu rakibe karşı Mordekaiser %31,65 oranında koridor kazanır.

Olaf: Hedefe balta fırlatan bir şampiyondur. Bu balta rakiplerini biçer ve rakibin hareket hızıyla zırhını azaltıyor. Saldırı hızını artırıp alınan hasarı azaltıyor ve aynı zamanda kalkan da kazanıyor. Olaf rakibe çok sert bir şekilde saldıran bir çardır. Öyle saldırır ki rakipte gerçek büyük bir hasar bırakır. Hedefini de bu yolla katlettiğinde can bedelini geri alıyor. Pasif olarak da büyü direnci ve zırh kazanan bir çardır. Bu şampiyona karşı da Mordekaiser %40,39 ihtimalle koridor kazanabilir.

İllaoi: Ortaya dokunaçlar çıkaran bir çardır. Dokunaçlar rakibe vurur ve hasar verir. İllaoi hedefine doğru atılır ve dokunaçlarla beraber tokatla saldırır. İdolunü aynı zamanda yere vuran bir herodur. Bu şampiyona karşı da %42,05 oranında koridor kazanır.

Yukarıda saydığımız Mordekaiser Counterları ile Mordekaiser'e karşı kazanma ihtimalinizi arttırabilirsiniz.