DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:40

Mordekaiser Rün S13 – Mordekaiser Rün Build

Mordekaiser Rün S13 – Mordekaiser Rün Build

  Riot Games tarafından 2009 yılında geliştirilen ve yayımlanan League Of Legends video oyununu oynayanlar oyundan kopamıyor ve oyunda bulunan karakterlerin hikâyelerinin içinde kayboluyor. Bu yazımızda da sizlerle bir strateji oyunu olan League Of Legends ’da bulunan Mordekaiser Rün S13 – Mordekaiser Rün Build konusundan bahsedeceğiz.

Mordekaiser

 Mordekaiser iki kere öldürülüp üç kere doğan bir karakter. Bu karakter yani Mordekaiser unutulmuş çağlardan kalma acımasız ve savaşçı bir kral. Mordekaiser karakteri ölüm büyüleriyle ruhları kendine bağlıyor ve sonsuz sürecek olan köleliğe mahkûm ediyor. Lakabı ise Demir Hortlak. Demir Hortlağın yani Mordekaiser’ in eski fetihlerini bilen, hatırlayan oldukça az kişi bulunuyor. Aynı zamanda Mordekaiser’ in güçlerinin gerçek sınırlarını bilenler oldukça az. Ancak Mordekaiser’ in bir gün dirilere ve ölülere hükmetmek amacıyla geri dönmesinin ihtimali bile Mordekaiser’ i unutmayan ve onu gerçekten tanıyan herkesi korkutuyor.

Mordekaiser’ in Rünleri

  1. Mordekaiser de diğer pek çok çar gibi rün çeşitliliğine sahip bir çardır. İsabet rünleri azim rünlerinden sayıca fazladır.
  2. İsabet rünlerinde en fazla tercih edilen ve sevilen Zafer rünüdür. Zafer rününün tercih edilme oranı %100’ dür.
  3. İsabet rünlerinde zafer rününden sonra en çok tercih edilen Yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %99 oranla tercih edilir.
  4. Yenilmez rünü takip eden rün ise Son Direniş rünüdür. Son Direniş rünü %96 oranla tercih edilir.
  5. İsabet rünlerinin en az tercih edileni ise Efsane: Sıvışma rünüdür. Efsane: Sıvışma rünü %70 oranla tercih edilir.
  6. Azim rünleri İsabet rünlerine kıyasla daha az tercih edilmektedir.
  7. Azim rünlerinde en çok tercih edilen %55 oranla Canlandır rünüdür.
  8. Şampiyonumuzun İkinci şans rünü ise %40 oranla tercih edilmektedir.
  9. Aynı zamanda %46 oranında kabul gören Kemik Zırh, Mordekaiser için sevilen ve orta seviyelerde tercih edilen bir rün olarak dikkat çekmektedir.

Demir Hortlak yani Mordekaiser kimilerinin korktuğu, kimilerinin ise sevdiği bir çardır. Gördüğümüz üzere çoklukla İsabet rünleri tercih edilir. Eğer League Of Legends oyunu ile ilgiliyseniz sizler de yukarıda belirttiğimiz Mordekaiser Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.