DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:40

Nasus Rün S13 – Nasus Rün Build

Nasus Rün S13 – Nasus Rün Build

League of Legends bir takım oyunudur. Aynı zamanda stratejik bir oyundur. Türkçe anlamı efsaneler ligidir ve kısaltılmış hali ise LoL’dür. Üç boyutlu izometrik bakış açısı ile oynanmaktadır. Üç tane oyun modundan oluşmaktadır bunlar ise Sihirdar Vadisi, Taktik Savaşları ve Aram’dır. Sihirdar Vadisi ve Aram maçlarının her birinde beş’ er oyuncu içerir ve iki takım birbirlerinin merkezini patlatmak için savaşır. Bu oyunda toplamda 158 oyuncu içerir. Bu şampiyonların kendine özgü özellikleri ve güçleri bulunmaktadır. Genellikle bir pasif ve üç temel yeteneğe ve bir ulti yeteneğe sahiptirler. Oyun içerisinde toplamda 11 adet kule bulunmaktadır. Koridorlarda 2 tane, inhibitörde 1 tane ve nexusta 1 tane kule bulunur. Bu kulelerin görevi ise oyuncuyu korumaktır. Kısa bir bilgilendirme sonrası gelin Nasus Rün S13 – Nasus Rün Build konusuna birlikte değinelim.

Nasus

Bu karakterimiz antik Shurima’dan gelen çakal başlı yükselmiş bir varlıktır. Keskin bir zekaya sahiptir. Bilginin muhafızı olmuştu ve eşi benzeri olamayan taktikleri bulunmaktaydı. Çöl halkları tarafından yarı tanrı olarak kabul edilen bir kahramandı. Antik Shurima İmparatorluğu yüzyıllar boyunca onun bilge önderliği sayesinde yükselmişti. İmparatorluk çöktükten sonra kendini sürgüne mahkûm etti ve bir efsane olmaya yüz tuttu. Tekrar yükselen Antik Shurima kentinin ardından bir daha çökmemesi için geri döndü. Bu karakterin belirgin özelliği dövüşçü olmasıdır.

Nasus’un Rünleri

  1. Nasus Büyücülük ve azim rünlerine sahiptir. Büyücülük rünleri azim rünlerinden sayıca daha fazladır.
  2. Büyücülük rünlerinde Sürat Coşkusu ve yücelik rünleri %100 oranla tercih edilir.
  3. Sürat Coşkusu ve yücelik rünlerini takip eden rün Mana Akışı Yüzüğü rünüdür. Mana Akışı Yüzüğü rünü %67 oran ile tercih edilir.
  4. En çok tercih edilen bir diğer isabet rünü ise Yaklaşan Fırtınadır. Yaklaşan Fırtına rünü %67 oran ile tercih edilir.
  5. Azim rünlerinde ise en çok Kondisyon rünü tercih edilir Kondisyon rününün %67 oranı ile tercih edildiğini söyleyebiliriz.
  6. Canlandır, Gözü kara ve Tahrip rünleri ise %33’lük bir oranla tercih edilmektedir.

Yukarıda sizlere en çok tercih edilen Nasus rünleri’nden bahsettik. Sizler de Nasus’un bu rünlerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.