DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:39

Nautilus Rün S13-Nautilus Rün Build

Nautilus Rün S13-Nautilus Rün Build

Yılların ününü ve sevenini eksiltemediği oyun League of Legends. Dünya çapında milyonlarca oynanan bu oyun halen daha sevilerek oynanamaya devam ediyor. Yıllar geçtikçe kendini geliştiren League of Legends video oyununun karakter havuzu sürekli genişliyor. League of Legends aylık 180 milyon aktif oyuncuya sahip. Günde ise ortalama 1,4 milyon oyuncu League of Legends oynuyor. Aynı zamanda League of Legends günde 3,7 milyon saat oynanıyor. Bu yazımızda sizlere Nautilus Rün S13-Nautilus Rün Build konusu hakkında bilgi vereceğiz.

Nautilus

 Nautilus Bilgewater’da batan ilk rıhtımlar kadar eski ve yalnız bir efsane. Zırhlı dev olan Nautilus Mavi Alev Adalarının kıyılarında bulunan karanlık sularda geziniyor. Yalnız şampiyonumuz Nautilus’un eylemlerinin arkasında unutulan bir ihanet yatıyor. Zırhlı Dev, çıpası ile bir anda beliriyor ve ezilenleri kurtarıp açgözlülerin sonunu getiriyor. Bilgewater haracını ödemeyi unutanların ise peşine düştüğü ve onları dalgaların altına gömdüğü söylentiler arasında. Nautilus’un bu yaptığı hiç kimsenin derinliklerden kaçamayacağını hatırlatıyor.

Nautilus Rünleri

  1. Nautilus rün çeşitliliğine sahip bir çardır. Adil ve yalnız şampiyonumuz Nautilus’un İlham rünleri azim rünlerinden sayıca fazladır. Şampiyonumuzun ilham rünlerinden en çok tercih edilen dört rünü, azim rünlerinde ise en çok tercih edilen iki rünü vardır.
  2. Nautilus’un ilham rünlerinden en çok tercih edileni Buzul takviyesi rünüdür. Buzul takviyesi rünü %99 oran ile tercih edilir.
  3. Buzul takviyesi rününe en yakın oranla tercih edilen rün komik sezgi rünüdür. Komik sezgi rünü %97 oran ile tercih edilir.
  4. Şampiyonumuzun ilham rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rünü ise Minyon uçuran rünüdür. Minyon uçuran rünü %90 oran ile tercih edilir.
  5. İlham rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin dördüncüsü ise Hextech Sıçratıcısı rünüdür. Hextech Sıçratıcısı rünü %84 oranı ile tercih edilir.
  6. Nautilus’un azim rünlerinde en çok tercih edilen rünü ise Gözü kara rünüdür. Gözü kara rünü %79 oranı ile tercih edilir.
  7. Azim rünlerinde en çok iki rünün tercih edildiğinden bahsetmiştik. Azim rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise Kemik zırh rünüdür. Kemik zırh rünü %65 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Nautilus’dan ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Nautilus Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.