DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:39

Neeko İtem Dizilimi – Neeko İtem Build

Neeko İtem Dizilimi – Neeko İtem Build

Dünya üzerinde moba strateji oyun türünü sevip de League Of Legends oyununu sevmeyen bir insan bile bulamazsınız desek çok da abartmış sayılmayız. Moba türünün zirvesinde yer alan oyun, içinde bulundurmuş olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlerin birbirinden ilginç, birbirinden gizemli hikâyeleri sayesinde çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen zirvedeki yerini korumaktadır. Bu oyunu hayatında en az bir kere deneyimleyen oyuncuların neredeyse tamamına yakını bu oyuna bağlanmış durumdadırlar. Hâl böyle iken kendilerine ana karakter olarak belirlemiş oldukları karakterin hikâyesini ve doğru item dizilimini öğrenmek isteyen birçok oyuncu ortaya çıkmıştır. Bizler, siz değerli oyuncular için Neeko Sol İtem Dizilimi – Neeko Sol İtem Build yazımızda sizlere Neeko Sol karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Neeko Sol karakterinin hikâyesini anlatmakla işe başlayalım.

Neeko

Dünya üzerinde unutulmaya yüz tutmuş bir kabilede yaşamını sürdürmekte olan Neeko, sahip olduğu özel güç sayesinde başka canlıların suretine bürünebilmektedir. Bu gücü sayesinde farklı toplumlara sızabilmekte ve fark edilmemektedir. Dostlarını ve düşmanlarını tespit edebilmek için suretine büründüğü kişinin benliğini de ele geçirmektedir. Bu sayede suretini kopyaladığı yaratığın hafızasını ve yaşanmışlıklarını da kopyalamaktadır. Neeko herkese farklı gözüktüğü için kimse onun aslında neye benzediğini kestirememektedir. Bundan dolayı son derece tehlikelidir. Ona zarar vermek isteyen yaratıklar onun gerçek yüzünü görmektedir. Fakat hayatta kalamadıkları için bu sureti kimseye anlatamamaktadır.

Neeko İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile tam bir gizeme dönüşen Neeko karakterinin oyuncular tarafından çoğunlukla kullanılan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Hepbuz itemini kullanmayı tercih etmektedir.
  • Daha sonra birçok oyuncu Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alan oyuncular,
  • Sonrasında Gölgealev itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Birçok oyuncu Morellonomikon itemini beşinci sırada tercih etmektedir.
  • Son sırada Rabadon’un Şapkası itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Neeko İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.