DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:40

Neeko Rün S13-Neeko Rün Build

Neeko Rün S13-Neeko Rün Build

Yılların oyunu olan League of Legends MOBA türündedir. Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam etmektedir. Yıllar geçtikçe daha da gelişen ve oyuncu sayısını da arttıran oyunda sürekli genişleyen bir karakter havuzu bulunmaktadır. Bu oyun 2009 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. 5’er kişiden oluşan iki takımın amacı rakibin kulelerini ve Nexus kulesini yıkarak oyunu kazanmaktır. League of Legends de Sihirdar Vadisi haritasında 3 koridor bulunmaktadır. Bunlar üst koridor, alt koridor, orta koridor ve bu koridorlarda yardımcı olması için ormancı bulunmaktadır. Bizler ise bu yazımızda Neeko Rün S13-Neeko Rün Build konusuna değinerek rünlerin istatistik değerlerini paylaşacağız.

Neeko

Neeko karakterimiz uzun zaman önce yok olmuş bir vastaya kabilesinin soyundan gelmektedir. Meraklı gözlerle dünyayı izleyerek dönüşebileceği yeni yüzler aramaktadır. Kendisi ilk bakışta pek tehlikeli görünmese de aslında öyle değildir. Gözünüzü ondan ayırmayın çünkü bu karakter için hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bu karakterimiz istediği takım arkadaşının şekline bürünebilir. Neeko hedefte olan bölgeye büyüyen ve rakiplere hasar veren bir tohum gönderir. Eğer tuzak bir rakibi katleder veya bir şampiyona ya da büyük canavara hasar verirse, en fazla iki kez daha yeşerir. Neeko bir süreliğine gözden kaybolur ve görünmez olur. Hareket hızı kazanır ve seçtiği doğrultuda mevcut biçiminin bir kopyasını gönderir.

Neeko’nun Rünleri

  1. Neeko’nun isabet rünleri büyücülük rünlerinden sayıca daha fazla. İsabet rünleri’nin en çok tercih edilenlerinin hepsi aynı oranda tercih ediliyor
  2. İsabet rünlerinde saldırıya devam rünü %100 oran ile tercih ediliyor. Yine isabet rünlerinden olan efsane: çeviklik rünü de %100 oranla tercih ediliyor.
  3. İsabet rünlerinden olan son darbe rünü de bahsettiğimiz diğer rünler gibi %100 oran ile tercih ediliyor.
  4. Neeko’nun büyücülük rünlerinde ise en çok tercih edilen iki rün bulunuyor.
  5. Bu iki ründen en çok tercih edilen rün yaklaşan fırtına rünüdür. Yaklaşan fırtına rünü %97 oran ile tercih ediliyor.
  6. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen diğer rün ise %44 oranıyla mutlak odak rünüdür.

Bu yazımızda sizlerle Neeko’dan ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Neeko’nun Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.