DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:39

Nidalee Rün S13-Nidalee Rün Build

Nidalee Rün S13-Nidalee Rün Build

Çoğu kişi tarafından sevilen oyun olan League of Legends 2009 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. MOBA türünde olan bu oyun strateji oyunudur. Bu oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır. İlk piyasaya sürüldüğünde adı Clash of Fates’di. Bu oyunda bir sürü şampiyon bulunmaktadır. Oyuncuların oynadığı karakterlere şampiyon denilmektedir. Her şampiyonun kendine özgü yetenekleri ve nitelikleri bulunmaktadır. Bu oyundaki her şampiyon dövüşçü, büyücü, alan kontrolcüsü, nişancı, avcı, tank veya uzman sınıflarından en az bir tanesini taşımaktadır. Genellikle bir pasif ve üç temel yeteneğe ve ulti yeteneğine sahiptirler. Şimdi gelin ilk olarak Nidalee’nin hikâyesine sonra da Nidalee Rün S13-Nidalee Rün Build konusuna bir göz atalım.

Nidalee

Bu karakterimiz ormanların en derininde büyüyen bir karakterdir. Dilediği an yabani bir pumaya dönüşebilen, usta bir iz sürücüdür. Nidalee özenle yerleştirdiği kapanlar ve marifetli mızrak atışlarıyla bölgesini her tür işgalciden koruyor. Nidalee tam anlamıyla ne insan ne de bir hayvandır. Sakatladığı avının bölgesini her tür işgalciden koruyor. Avına tam bir kedi gibi çullanır sağ kurtulan sayısı çokça azdır. Jilet gibi keskin içgüdüleri ve çok daha keskin pençeleri olan vahşi bir kadındır. Nidalee insan suretindeyken kat ettiği mesafeyle doğru orantılı hasar veren mızrak atar.

Nidalee’nin Rünleri

  1. Nidalee hakimiyet ve büyücülük rünlerine sahiptir.
  2. Nidalee’nin hakimiyet rünleri büyücülük rünlerinden sayıca fazladır.
  3. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen rün %99 oranıyla hazine avcısı rünüdür.
  4. Hazine avcısı rününü takip eden rün ise %99 oranıyla ani darbe rünüdür.
  5. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise %66 oranıyla elektrik ver rünüdür.
  6. Son olarak ise en çok tercih edilen rün %51 oranı ile zombi totem rünüdür.
  7. Büyücülük rünlerinde ise en çok iki adet rün tercih edilir.
  8. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rün %93 oranı ile suda yürüyen rünüdür.
  9. Diğer en çok tercih edilen rün ise suda yürüyen rünün oranına oldukça yakındır. Yücelik rünü %93 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlerle Nidalee’den ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Nidalee’nin Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.