DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:18

Nilah CT S13 - Nilah Counterları S13

Nilah CT S13 - Nilah Counterları S13

Lol’de bilinen karakterlerden biri olan Nilah’ın farklı ve sevilen birçok özelliği bulunmaktadır. Bu makalemizin konusu da Nilah CT S13 - Nilah Counterları S13 olarak sizlere Nilah’ın hangi şampiyonlara karşı koymakta zorlandığı ile ilgilidir. Aşağıda maddeler halinde Nilah’ın karşısında zayıf olduğu şampiyonlar sıralanmıştır.

Nilah

Nilah’ın çatallı bir uca sahip kırbacı düşmana korku salmaktadır. Ayrıca bu kırbaç dev bir dalganın gücüne sahip olup oyuncuların sıklıkla kullandığı skillerden biridir. Bunun yanında Nilah, efsanevi canaavrları avlamak için neşe iblisinin gücünden faydalanmaktadır.

Nilah Counterları

  1. Kalista: Nilah’ın Kalista karşısında %35,68 seviyesinde bir koridor kazanma oranıyla mücadele ettiğini görüyoruz. Aynı mücadele maç kazanma oranı olarak incelendiğinde ise seviyenin %53,18’e yükseldiği görülmektedir.
  2. Draven: Nilah’a Draven karşısında %37,18 seviyesinde bir koridor kazanma oranı verilmiş durumdadır. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %57,41 seviyesinde hesaplanmış durumdadır.
  3. Sivir: Nilah’ın Sivir karşındaki koridor kazanma oranı %42,17 olarak hesaplanmıştır. Aynı şampiyon karşısında hesaplanmış olan maç kazanma oranı da aynı seviyelerde seyretmekte olup %48,02 olarak bilinmektedir.
  4. Xayah: Nilah, Xayah’a karşı %42,87 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %41,13 olarak kayıtlara geçmiştir.
  5. Caitlyn: Nilah’ın Caitlyn karşısındaki koridor kazanma oranı %43,87 iken maç kazanma oranı %56,07 seviyesindedir. Her 2 oran da ortalama değerlere sahip olmasına rağmen Nilah’ın Caitlyn karşısında koridor ve maç kazanması bir hayli zordur.
  6. Jhin: Nilah, Jhin’e karşı %45,13’lük bir koridor kazanma oranıyla mücadele etmektedir. Şampiyonumuzun bu karakter karşısındaki maç kazanma oranı da tıpkı koridor kazanma seviyelerinde olup %44,95 olarak kayıtlara geçmiştir.
  7. Lucian: Nilah’ın Lucian karşısındaki koridor kazanma oranı %46,15 iken maç kazanma oranı %57,35 seviyesindedir. Bu iki oran bize Nilah’ın Lucian karşısında etkisiz kaldığını göstermektedir.

Bu yazımızda sizlere Nilah Counterları hakkında can alıcı bilgiler verdik. Nilah’ın hangi şampiyonlar karşısında güçsüz kaldığını öğrenerek maçlara ve koridor mücadelelerine daha hazırlıklı çıkmanız sizlerin yararına olacaktır.