DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:38

Nocturne Rün S13- Nocturne Rün Build

Nocturne Rün S13- Nocturne Rün Build

  Dünya çapında sevilerek oynanan bir oyun olan League of Legends yani oynayanların söylediği haliyle LOL aylık 180 milyon oyuncu tarafından oynanılıyor. Oynayan kitlenin yaş aralığı ise 15 ila 25 yaş arası. Yani League of Legends oyuncu kitlesi ağırlıklı olarak lise ve üniversite öğrencilerini kapsıyor. En çok oynanan saate bakıldığı zaman ise League of Legends 19.00-22.00 saat aralığında oyuncular aktif oluyor. Riot Games tarafından geliştirilen League of Legends’i neredeyse her genç biliyor, oynuyor. Bu yazımızda ise sizlere bir League of Legends şampiyonu olan Nocturne’ den ve Nocturne Rün S13- Nocturne Rün Build konusundan bahsedeceğiz.

Nocturne

  League of Legends şampiyonumuz Nocturne bilinç sahibi bütün varlıklara musallat oluyor. Nocturne adeta kabusların şeytani bir birleşimi. Musallat olması ile bilinen Nocturne saf kötülükten oluşuyor. Nocturne’nin sureti ise kargaşayı ve akışkanlığı andırıyor. Çünkü Nocturne’nin bir yüzü yok. Gözleri buz gibi olan ve oldukça keskin bıçaklar ile savaşan bir gölge olması herkese korku salıyor.

Nocturne Rünleri 

  1. Nocturne de diğer birçok şampiyon gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakter. İsabet ve hakimiyet rünlerine sahip olan Nocturne’nin isabet rünleri hakimiyet rünlerinden sayıca fazla.
  2. Nocturne’nin isabet rünlerinden en çok tercih edilen rünü zafer rünü. Zafer rünü %98 oranı ile tercih ediliyor.
  3. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise ölümcül tempo rünü. Ölümcül tempo rünü %89 oranı ile tercih ediliyor.
  4. Ölümcül tempo rününden sonra gelen ve isabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün Efsane: çeviklik rünü. Efsane: çeviklik rünü %84 oranı ile tercih ediliyor.
  5. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise %52 oranıyla son direniş rünü.
  6. Hakimiyet rünlerine geldiğimizde ise en çok iki rünün tercih edildiğini görüyoruz.
  7. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen ilk rün mükemmel avcı rünü. Mükemmel avcı rünü %100 oranı ile tercih ediliyor.
  8. Mükemmel avcı rününden sonra hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen rün Gözyuvarı koleksiyonu rünü. Gözyuvarı koleksiyonu rünü %62 oranı ile tercih ediliyor.

Bu yazımızda sizlere Nocturne’den ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Nocturne Rünleri’ nden istediğiniz rünü tercih edebilirsiniz.