DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:37

Olaf İtem Dizilimi – Olaf İtem Build

Olaf İtem Dizilimi – Olaf İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana dünyada büyük bir ses getirmeyi başaran LoL oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Hem oyunun ilgi çekiciliği hem de firmanın oyuncuları önemsemesi sayesinde bu ilgi adeta bir çığ gibi büyümüştür. Oyuncuların isteklerini oldukça fazla önemseyen ve büyük bir hızla geri dönüt sağlayan geliştirici ekip sayesinde oyuncuların ilgisi her zaman diri tutulmuştur. Bunun yanında doğru zamanlama ile yapılan doğru güncellemeler ve yenilikler sayesinde hem ellerinde bulunan oyuncuların kaybedilmesini engellemiş hem de bünyelerine yeni oyuncular katmayı başarmışlardır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin her birine özel olarak yazılan hikâyeler sayesinde de oyuncuların ilgisi çekilmektedir. Ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular bu karakteri daha kolay benimsemek ve özümsemek için karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Olaf İtem Dizilimi – Olaf İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Olaf karakterinin gizemli hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini anlatmış bulunmaktayız.

Olaf

Hayattaki tek dileği bir savaş alanında kahramanca can vermek olan Olaf acımasız, gözü kara ve çift baltalı bir savaşçıdır. Bir kâhin Olaf’a bir savaşta can vereceği kehanetini bildirmiştir. O gün evrenin en mutlu yaratığına dönüşen Olaf o günden bu yana görmüş olduğu her savaşta en ön saflarda savaşmıştır. Karşısına çıkan büyük küçük, zor kolay demeden bütün yaratıkları ezip geçti, Ne yazık ki yeryüzünde onun gücüne karşı koyabilecek bir yaratığa rastlamadı. Şimdilerde karşısına savaşlar çıkmasını ve o savaşlarda kendi hayatının da sonlanmasını dilemektedir.

Olaf İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile daha çok savaş görecek gibi görünen Olaf karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Şahbaz Jak’Sho itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Ölümün Dansı itemini satın almaktadır.
  • Ardından Sterak’ın Güvencesi itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Malmortius’un Ağzı itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Olaf İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.