DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:37

Olaf Rün S13- Olaf Rün Build

Olaf Rün S13- Olaf Rün Build

 Dünya çapında oldukça sevilen LoL, popüler bir video oyunudur. Türkiye’de ise bugüne kadar tam 15 milyon League of Legends hesabı açılmıştır. League of Legends’ in son bir yıldaki yeni kayıt sayısı ise 2 milyonu geçmiştir. Oldukça sevilen ve ilgi gören League of Legends oyununda 140’tan fazla şampiyon bulunmaktadır. Aynı zamanda League of Legends oyununu indirmek tamamen ücretsizdir. Yalnızca indirmek değil kayıt olmak ve oynamak da tamamen ücretsizdir. Bu yazımızda ise League of Legends oyununun bir şampiyonu olan Olaf Rün S13- Olaf Rün Build  rünlerinden bahsedeceğiz.

Olaf

  Başıbozuk şampiyonumuz Olaf tam bir savaşçıdır. Olaf’ın kazandığı zafer oldukça boldur ve zaferlerini paylaşmaktan asla çekinmez. Olaf’ın çoğu kişiye nazaran ölümden korkmaması ona Başıbozuk lakabını vermiştir. Olaf yalnızca savaş çığlıklarının uğultusu ve çeliğin çeliğe çarpma sesi için hayatına devam eder. Adeta gözü kara bir şampiyon olan Olaf zafere her zaman açtır ve her çatışmaya gözü kapalı dalacak karakterdedir.

Olaf’ın Rünleri

  1. Başıbozuk şampiyonumuz Olaf isabet ve ilham rünlerine sahiptir. Olaf’ın isabet rünleri ilham rünlerinden sayıca daha fazladır. İsabet rünleri dört tane iken ilham rünleri iki tanedir.
  2. Olaf’ın isabet rünlerinden en çok tercih edilen rünü yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %100 gibi harika bir oran ile tercih edilir.
  3. Harika bir oran ile tercih edilen tek rün yenilmez rünü değildir. Yine isabet rünlerinden olan son direniş rünü de %100 oran ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Efsane: çeviklik rünüdür. Efsane: çeviklik rünü %97 oranı ile tercih edilir.
  5. Efsane: çeviklik rününü takip eden rün zafer rünüdür. Zafer rünü %95 oranı ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde en çok tercih edilen iki rün olduğundan bahsetmiştik. Bunlardan ilki hızını al rünüdür. Hızını al rünü %98 oranı ile tercih edilir.
  7. İkinci olarak en çok tercih edilen rün ise Peksimet teslimatı rünüdür. Peksimet teslimatı rünü %86 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Olaf’tan ve Rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Olaf Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.