DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:30

Orianna Ct S13 - Orianna Counterları S13

Orianna Ct S13 - Orianna Counterları S13

LoL ülkemizde en sevilen rol yapma oyunlarının başında gelmektedir. Lol ile ilgili piyasaya sürülen her yama ve güncelleme büyük ses getirmektedir. Forumlarda bu yamalar ve güncelleştirmeler bolca tartışılmakta ve oyuncular birbirlerinden fikir almaktadır. Oyuncuların sürekli olarak bilgi alışverişinde bulundukları bir diğer konu ise LOL’de en sevilen ve en sık tercih edilen şampiyonlardır. Biz de bu yazımızda Lol’de sık tercih edilen ve merakla beklenen Orianna Ct s13 - Orianna Counterları s13 konusundan bahsedeceğiz.

Orianna Hangi Şampiyonlar Karşısında Zayıf?

  1. Annie: Orianna’nın Annie karşısında koridor kazanma oranı %28,03’dir ki bu oldukça düşük bir ihtimaldir. Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %22,29 olarak hesaplanmış durumdadır.
  2. Yasuo: Orianna, Yasuo adlı karakter karşısında koridor kazanma oranı %31,54 iken maç kazanma oranı %39,45’dir. Bu oranda Orianna’nın en zayıf kaldığı bir diğer şampiyon olarak öne çıkmaktadır.
  3. Twisted Fate: Orianna’nın bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı %33,33 olarak öne çıkmaktadır. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %22,99’dir.
  4. Ekko: Bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı %33,82 seviyesinde kalmıştır. Aynı şampiyona karşı Orianna’nın maç kazanma oranı ise %14,71 gibi oldukça düşüktür.
  5. Syndra: Orianna’nın Syndra karşısında koridor kazanma oranı %37,42 olarak bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise oldukça yüksek olup %76,82’dir.
  6. Diana: Orianna’nın Diana karşısında koridor kazanma oranı yadsınamayacak derecede olup %37,88 olarak hesaplanmıştır. Aynı şampiyona karşı maç kazanma oranı ise %45,46’dır.
  7. Vex: Orianna’nin karşı koymakta zorlandığı bir diğer şampiyon da koridor kazanma oranının %39,66 olduğu Vex’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %48,28’dir.

Görüldüğü üzere Orianna’nın karşısında zayıf olduğu şampiyonlar bir hayli fazladır. Ancak Orianna da asla küçümsenmeyecek bir karakter olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Orianna Hangi Şampiyonlar Karşısında Zayıf? Konusu incelendiğinde yukarıdaki maddeler bu şampiyonun diğer hangi karakterlerle daha sıkı mücadele halinde olduğunu da kanıtlar niteliktedir. Eğer yukarıda listelediğimiz şampiyonlardan biri var ise Orianna’nın bu oranlarda kazanma şansına sahip olduğunu unutmayın.