DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:38

Orianna Rün S13- Orianna Rün Build

Orianna Rün S13- Orianna Rün Build

 Yıllardır vazgeçilemeyen bir oyun olan League of Legends, dünyada milyonlarca oyuncu tarafından büyük sevgiyle, sıkılmadan oynanmaya devam ediliyor. Seneler geçtikçe daha da kendini geliştiren, sürekli yenilikler getiren bu oyunun haliyle oyuncu kitlesi de gelişip git gide büyüyor. Sürekli olarak gelişen ve genişleyen karakterleri olan bu strateji oyununda 140’tan fazla şampiyon bulunuyor. Bu yazımızda sizlere Orianna Rün S13-Orianna Rün Build konusundan bahsedeceğiz.

Orianna

  Fazlasıyla meraklı biri olan Orianna, önceki zamanlarda etten kemikten biri iken, artık yalnızca kurmalı mekanizmadır. Ama ne mekanizma… tam bir teknoloji harikası desek abartmış olmayız. Zaun’un alt mahallesinde yaşanan kazada etkilenenlere yardım etmek isterken kendisi de ne yazık ki çok ağır bir şekilde hastalanıyor, etkileniyor. Tek tek organları durduğu için duran organların yerine mekanik parçaları yerleştirmek gerekiyor. Hextech silahlarını barındıran harikulade pirinç küreyi yanına alan şampiyonumuz, artık Piltover’in ve diğer ülkelerin keşfini özgürce, dilediği gibi keşfedebilir.

Orianna Rünleri

  1. Orianna, çar olarak rün çeşitliliği fazla bir şampiyondur. Büyücülük rünleri ilham rünlerine kıyasla çok daha fazladır ve haliyle daha çok tercih edilir.
  2. Büyücülük rünlerinden çok tercih edilen rün mana akışı yüzüğüdür ve %100 oranla diğer rünlere göre daha fazla tercih edilir.
  3. Mana akışı yüzüğünün hemen arkasından %91 oranı ile kızart rünü geliyor.
  4. Büyücülük rünlerinde, diğer rünlerin arkasından %84 oranı ile karşımıza yücelik rünü çıkıyor, diğer rünler kadar olmasa da bu ründe oldukça tercih ediliyor.
  5. Bununda ardından %72 oranı ile Aery’yi çağır rünü geliyor. Aralarında hemen hemen %10 oran farkı olan bu rünler oldukça etkili rünler.
  6. İlham başlığı altındaki rünlerimize geldiğimizde ise iki tane rünümüz daha çok tercih ediliyor.
  7. İlham rünü olarak %75 oranında en çok kullanılan rünümüzün ismi kozmik sezgidir. Bu rün +18 sihirde büyüsü hızı, +10 eşya hızı elde etmemizi sağlarken hemen arkasından sadece %2 fark bulunan %82 oranında tercih edilen rün ise peksimet teslimatıdır.

Fevkalade şampiyonumuz Orianna, kullanıcıların severek oynadığı çarlardan biri. Görüldüğü gibi büyücülük rünü açısından zengin bir çardır. Sizlerin de okuduğu gibi Orianna Rünleri’ nden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.