DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:37

Ornn İtem Dizilimi – Ornn İtem Build

Ornn İtem Dizilimi – Ornn İtem Build

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ses getirmiştir. Yıllar geçtikçe eskimesi beklenirken tam tersi bir etki yaratıp getirmiş oldukları yenilikler ve güncellemeler sayesinde oyuncularının heyecanını her an diri tutabilmektedirler. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterler için yazılmış olan esrarengiz yüzlerce hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyununun geliştirici ekibi aynı zamanda oyuna getirmiş oldukları yeni karakterleri, oyuncuların şikayetleri üzerine diğer karakterlerle uyumlu hale getirmektedir. Bu sayede oyun içi dengeler bozulmamaktadır ve oyuncular da hallerinden memnun bir şekilde oyununu oynamaya devam etmektedir. Fakat oyun içinde binlerce eşya bulunmaktadır. Bu eşyaları doğru bir şekilde kullanabilmek için yeni başlamış olan oyuncuların bir rehber ihtiyacı doğmaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek Ornn İtem Dizilimi – Ornn İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içerisinde hem Ornn karakterinin kısa bir hikayesi hem de bu karakterin doğru item dizilimi bulunmaktadır. Dilerseniz karakterin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Ornn

Bir zamanlar yaşadığı bölgenin demircisi olan Ornn volkanların altındaki mağaranın içine kendi elleriyle oluşturduğu demirci atölyesinde tek başına yaşamaktadır. Yaşamış olduğu bu mağaradan topladığı madenleri eriterek eşsiz eşyalar üretmektedir. Yaşamış olduğu yanardağın altındaki mağarasından gücünü alarak karşısına çıkan yaratıkların her birini ezerek yoluna devam etmektedir. Karşısında durma cesaretini kendinde bulan herkes özel üretim çekicinin tadına bakmaktadır.

Ornn İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile adeta düşmanları ile birer oyuncak gibi oynayan Ornn karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Şahbaz Jak’Sho itemini tercih ederek maçlarına başlamaktadır.
  • Ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın alarak maçlarına devam etmektedir.
  • Hemen ardından Günateşi Kalkanı itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Çivili Zırh itemini tercih eden oyuncular,
  • Beşinci sırada Doğanın Kudreti itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Gargoyl Taşzırhı itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Ornn İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.