DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:16

Pantheon CT S13 - Pantheon Counterları S13

Pantheon CT S13 - Pantheon Counterları S13

Lol’ün öne çıkan karakterlerinden bir diğeri de Pantheon’dur. Bu şampiyon çeşitli özellikleriyle öne çıkmakta olup gamerlar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Gelin birlikte Pantheon CT S13 - Pantheon Counterları S13 konusuna değinelim ve Pantheon’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığına birlikte göz atalım.

Pantheon

Pantheon’un gamerlar arasında en sevilen özeliklerinden bir tanesi Fani Dirayeti olarak bilinen özelliktir. Bu skill ile şampiyonumuz her saldırı ardından bir sonraki yeteneği güçlenmektedir. Ayrıca Meteor Mızrağı olarak bilinen ve Pantheon’un mızrağını öne doğru sapladığı ve hedef doğrultuda fırlattığı özellik oldukça önemlidir.

Pantheon Counterları

  1. Senna: Pantheon’un Senna karşısındaki koridor kazanma oranı %37,65 olarak bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %41,45 olarak hesaplanmış durumdadır.
  2. Pyke: Pantheon’un Pyke karşısındaki koridor kazanma oranı %39,08 iken maç kazanma oranı %42,45 seviyesindedir.
  3. Janna: Pantheon, Janna karşısında %40,4 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %36,7 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  4. Nami: Pantheon, Nami’ye karşı %40,43 seviyesinde bir koridor kazanma oranıyla mücadele etmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise oldukça düşük seviyelerde seyretmekte olup bu ihtimal ise %34,42’dir.
  5. Xerath: Pantheon’un Xerath karşısındaki koridor kazanma oranı %41,26 iken aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranının %63,11 seviyesinde hesaplandığı bilinmektedir.
  6. Brand: Pantheon’un Brand’a karşı %42,55 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahip olduğu bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise aynı seviyelerde seyretmekte olup %45,28 olarak kayıtlara geçmiştir.
  7. Bard: Pantheon’un Bard karşısındaki koridor kazanma oranı %45,18 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %36,55 seviyesindedir. Bu 2 oran Pantheon’un Bard karşısında bir hayli zayıf kaldığına işaret etmektedir.

Bu yazımızda sizlere Pantheon Counterları hakkında önemli bilgiler aktardık. Yukarıda listelemiş olduğumuz yazımızda Pantheon’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Bu size maçlarda fayda sağlayabileceği gibi Pantheon’un hangi koridor oranını hangi düzeyde kazandığını hesaplamanız açısından da önemlidir.