DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:30

Playerunknown's Battlegrounds Skin Güncellemeleri

PUBG Shroud ve DrDisRespect Kasaları Güncellemesi

PUBG yenilikçi özelliği ile oyunculara sürekli olarak sürprizler yapmaktadır. Bu güncellemesinde büyük ihtimalle silah skinlerinin yaratıcısı olarak gösterilen CSGO’ya bir yanıt olabilir. CSGO birçok espor takımlarının oyuncularının çıkartma ve silah desenlerini geçen aylarda oyunculara sunmuştu.

PUBG’nin içerik yönünden temelini atan (Introducing Shroud ve DrDisRespect) ve onlara özel olarak tasarlanmış olan silah desenleri oyunda kullanılabilir hale gelecektir. (Güncelleme 4 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı)

Shroud’un Ghosted adlı kasasını nereden alabilirim diye soracak olursanız, Twitch veya Steam kaynaklarından 9.99$ fiyatı ile alabilirsiniz.

1-) Ghosted – AKM

2-) Ghosted – KAR98K

Biraz önce Shroud’un kasalarının içeriğini gösterdik. Şimdi DrDisRespect ’in kasasının içeriğini sizlere sunacağız. Bu kasa da Shroud’un kasası gibi 9.99$ fiyatından Twitch ve Steam kanalından satılacak.

1-)Speed & Momentum – M416

2-)Speed & Momentum – KAR98K 

Ayrıca silah skinlerinin DrDiskRespect ve Shroud’un birlikte çalışıldığı belirtilirken her iki içerik oluşturucusunun PUBG firması tarafından birleştiği ve gerçek bir ortaklık olduğu belirtildi. Ayrıca kar payı birlikte paylaşılacağının da sözü edilmiş.

Skinleri nasıl alınacağı hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki SSS bölümüne bakın!

Merak Edilenler;

  • Kasaları Twitch ve Steam yayın organlarından alabileceksiniz. Taban fiyat 9.99$ olarak belirlenmiş fakat bu indirim ve kampanyalar dahilinde değişebilecektir.
  • Kasalar 31 Haziran tarihinde satışa kapatılacaktır.
  • Kasalar aynı hesaptan ikisi de alınabilecek.
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER