DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:37

Poppy Rün S13-Poppy Rün Build

Poppy Rün S13-Poppy Rün Build

  2009 yılından bu yana oyuncusu hiç eksik olmayan League of Legends zaman geçtikçe kendini daha da geliştiriyor. League of Legends oyununun karakter havuzu da durmaksızın genişliyor. MOBA türünde bir strateji oyunu olan League of Legends oyununda her karakterin kendine ait bir geçmişi ve hikayesi var. Aynı zamanda karakterlerin kendilerine özgü olan ve oynayıcıların tercihlerine bağlı olan bazı özellikleri var. Poppy Rün S13-Poppy Rün Build başlığından da anlayabileceğiniz üzere bu yazımızda sizlere bir LOL karakteri olan Poppy’ den ve rünlerinden bahsedeceğiz.

Poppy

  Bir League of Legends şampiyonu olan Poppy pasif olarak zırh ve büyü direnci kazanıyor. Zırh ve büyü direnci ilaveleri şampiyonun yani Poppy’nin canı azaldığı zaman artıyor. Şampiyonumuz Poppy, sağlam duruş adlı yeteneğini etkin hale getirdiğinde hareket hızı kazanıyor ve çevresinde bulunan rakiplerin atılmak için yaptığı hamleleri engelliyor. Atılma hamleleri engellenen rakip karakterler yavaşlıyor ve yere saplanıyor.

Poppy Rünleri

  1. Şampiyonumuz Poppy rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Poppy büyücülük ve ilham rünlerine sahip bir karaktedir. Poppy’nin büyücülük rünleri ilham rünlerine nazaran daha çok tercih edilir. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen dört rün, ilham rünlerinde en çok tercih edilen iki rünü vardır.
  2. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen ilk rün sürat coşkusu rünüdür. Sürat coşkusu rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Yine büyücülük rünlerinden olan bulut pelerini rünü de sürat coşkusu rünü gibi %100 oran ile tercih edilir.
  4. Bu rünleri takip eden büyücülük rünü suda yürüyen rünüdür. Suda yürüyen rünü %99 oran ile tercih edilir.
  5. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise sürat rünüdür. Sürat rünü %97 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen ilk rün kozmik sezgi rünüdür. Kozmik sezgi rünü %100 oran ile ilham rünlerinden en çok tercih edilen ründür.
  7. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün hextech sıçratıcısı rünüdür. Hextech sıçratıcısı rünü %82 oran ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Poppy’den ve rünlerinden bahsettik. Ancak oyun adeta durmaksızın oynanıldığı için rünlerin oranları küçük de olsa değişebilir. Yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Poppy Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.