DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:28

PUBG Büyük İndirimleri Başladı

Daha öncede belirtmiş olduğumuz gibi PUBG çok büyük bir çıkış yaparak battle royal oyunlarının olmazsa olmazı olmuştur. Bu yazımızda sizlere PUBG tanıtmak ve steam mağazasındaki indiriminden bahsedeceğiz. Öncelikle 46 TL gibi bir fiyattan indirime girmiş bulunmaktadır. Eğer kararsızsanız ve son zamanlarda ki steam incelemelerindeki olumsuz eleştirelerden dolayı bakış açınız değiştiyse bu yazımızda birkaç bilgi vereceğiz.

Battle royal denilince akla gelmesine karşın  yeni geliştirilen birçok battle royal oyununun da öncüsü diyebiliriz. Şimdi PUBG hiçbir fikri olmayanlar hakkında birkaç soru cevap yapalım.

PUBG ücretsiz mi?

PUBG ücretsiz bir oyun değildir. Steam ve xbox gibi platformlarda belirli miktarlara satılan ve her  6 ay gibi bir sürede platformlarda indirime girmektedir. Ancak Tencent Games’in ürettiği PUBG Mobile akıllı telefonlardan ücretsiz oynanabilir. Ancak almak istiyorsanız bilgisayar platformunda steam üzerinden büyük bir indirime girdi.

PUBG ne anlama geliyor?

Açık anlamı PlayerUnknown's Battlegrounds ( PUBG ) olarak geçer. Bluehole firmasının yan kuruluşu olan PUBG Corporationun geliştirdiği ve piyasaya sürdüğü çok oyunculu online battle royal tarzlı oyundur.

PUBG Son Zamanlarda Neden Çok Fazla Olumsuz Eleştiri Aldı ?

Birçok oyuncu PUBG oyununun yüksek sistem gereksinimleri istemesinden dolayı şikayetçi ve bu durumdan ötürü optimizasyon sorunlarının olduğunu söylüyorlar. Ancak yeterli sistemi olmayıp oyunun gereksinimlerini karşılayamayınca optimizasyon sorunu olarak algılayan insanlarda var… Almadan önce sisteminizi araştırıp bu şekilde almanızı tavsiye ederiz.

PUBG İndirimi Ne Zaman Bitecek ?

5 Temmuz tarihine kadar sürecek. Son zamanlardaki fazla olumsuz eleştirilerin ardından PUBG belirli kullanıcısını kaybetti. Geri kazanmak ve battle royal oyunlarının tahtına tekrar geçmek istiyor. Şuanda en fazla oynanan battle royal oyunu Fortnite oyunudur. 13 milyon gibi bir kullanıcısı mevcuttur…

PUBG Olumlu ve Olumsuz Yönleri

Öncelikle oyunu hile nedeniyle almıyor iseniz hata yapıyorsunuz demektir.  Çünkü sanıldığı çok hile olayları yoktur. Yani her oyunda olur ancak PUBG’de 10 maçta 1 gibi bir oran karşınıza çıkıyor. Ayrıca bir olumlu yönünü daha belirtelim. Örneğin oynanış diğer oyunlardan çok farklı…Sığınma bölümleri, teçhizat toplama ve silah kullanımı ve benzeri birçok özellik olumlu denebilecek nitelikte…

Olumsuz yönleri ise oyun sunucuların Avrupa’da bulunduğu için tepkime hızının yavaş olması. Oyuncular arasında ping olarak geçen bu özellik Avrupa ve Türkiye’deki oyuncu karşı karşıya gelince farkı ortaya çıkıyor. Örneğin Avrupa oyuncusu 5 ping ile oynarken sizin pinginiz 60-150 aralığında değişebiliyor. İdeal ping aralığınız ise 80 civarında olmasıdır. 100’den sonraki bölümler oynanış açısından çok büyük bir farkı olacaktır. Siz 80 milisaniye daha geç fark edeceksiniz. Ancak pingi az olan profesyonel bir oyuncu sizi bu sürede canınızı büyük ölçüde alacaktır.

PUBG 5 Temmuz 2018 tarihine kadar 46 TL gibi bir fiyat ile steam mağazasında satıştadır. Dostgame üzerinden 36 TL'ye sahip olabilirsiniz

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER