DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:51

Pubg’den 3. Yıl Dönümü Kutlaması

Pubg geçtiğimiz ayın 21'inde 3. yıl yıl dönümünü görsel gir şölen ile kutladı. Partide popüler Dj'lerin gösterileri de yer aldı. Ayrıca 3 konuk misafirin gösteri maçına da yer verildi. Daha detaylı bilgi ve hizmet için dostgame.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. İşte pubg’den 3. yıl dönümü kutlaması ve tüm detayları.

Dj Performansları

Pubg 3. yılına özel kutlamasında pek çok Dj'yi konuk olarak aldı. Tüm Dj'ler partide canlı olarak çaldı. Ayrıca yeni single çıkardıklarını da belirttiler. Üstelik oyuncular Dj'ler ve battle royale oyunu arasındaki iş birliği sayesinde 30 Mart'a kadar oyun için PUBG Mobil Müzik özelliği sayesinde yeni çıkan şarkıları dinleyebildi.

Performansı olan Dj'ler;

• Alesso

• Lost Frequency

• R3HAB şeklinde sıralanabilir.

Yeni Sürüm Haberi

Pubg kutlamalara birde ek yeni sürüm güncellemesi haberi verdi. Gelecek sürümlerle alakalı detaylı bir açıklama da bulunuldu. Şubat ayında Pubg Mobile'ın 1.3 beta sürümü oynanabiliyordu ancak oyuna o dönem dahil edilmeyen Karakin haritası hala aktif değildi. Partide harita ve diğer tüm sürüm güncellemeleri hakkında açıklama yapıldı.

Dj Gösteri Maçı

3. yıl kutlamasına özel Dj ve battle royal işbirliği içine girdi. Bu işbirliği kapsamında Alesso, Lost Frequencines ve R3HAB gösteri maçı için PUBG Mobile içerik oluşturucular ile beraber çalışma kararı aldıklarını açıkladılar. Gösteri maçında DJ isimlerine göre 3 takım oluşturuldu. Lost Frequency takımında kayıp frekanslar, Duygubie, Bayan Ally ve Levkin; Alesso takımında Alesso, Wynnsanity, Rolexxx ve Medalcore ve R3HAB takımında da R3HAB, Mr. Gaming, Sabritos ve Flaregun yer aldı.

Parti Nerede Nasıl Yayınlandı?

Parti 21 Mart günü saat 06:00'da yayınlandı. Oyun içi ya da e-spor merkezlerinden oyuncular da partiye dahil olabildi. Bu sayede tüm DJ performanslarını, gösteri maçlarını ve sürüm açıklamalarını canlı canlı izleyebildiler. 08:00 itibari ile de PUBG Mobile resmi Youtube kanalından yayınlandı. Kaçıranlar Youtube kanalından tekrarını izleyebilir. Kanalda halen bulunan video yaklaşık bir buçuk saat sürüyor. PUBG mobile oyunu, yeni sürümleri ve karakter hakkında daha fazla bilgiye ve hizmete dostgame.com sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz.