DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:45

Pubg Esports 2021 Yol Haritasını Duyurdu

Bu haftadan sonra PGI.S ile başlamış olan PUBG Esports, bu sene dört etkinlik ile beraber devam ediyor. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) eğlence mülklerinden sorumlu olan KRAFTON, Inc., kısa vakit önce 2021 adına yaklaşan PUBG e-spor planlarını detaylandıran ve etkinliği başlatmış olan çevrimiçi PGI.S basın konferanslarını düzenledi. Söz konusu olan bu basın konferansında PUBG e-sports başkanı olan Minho Yi, etkinlik takvimlerinden ve programların gidişatından sıkça söz etti.

Pubg Esports 2021 Yol Haritası

KRAFTON, Inc. PGI.S ile başlayıp 2021'de toplamda ise dört küresel e-spor etkinliği düzenliyor. Geçen sene katılımı ve izleyiciliği her daim arttırmaya yardımcı olan bu PUBG Continental Serisinin (PCS) başarısına dayanıp, PCS4 Haziran ayında, PCS5 ise Eylül ayında yapılacak etkinliklerle format bu sene geri dönüyor. Dünyanın en iyi takımlarını tek bir bünyede bir araya getirmeye odaklanmış aksiyon, Kasım'da PUBG Global Championship (PGC) ile sonuçlanıyor.

PUBG E-sports PCS4 ve 5'e Yöneliyor

PGI.S 28 Mart'ta sona erdiği zaman, PUBG E-sports PCS4 ve 5'e yönelecek. Geçen seneye benzer biçimde, PCS etkinlikleri de Avrupa, Asya ve Amerika'da şu anda Kuzey Amerika ve aynı zamanda da LATAM'ı da içermekte olan çevrimiçi bölgesel turnuvalardır. Takımların hepsi, bölgelerinin Büyük Şampiyonları oldukları için kazanmak adına savaşacak. Daha detaylı olan ayrıntılar ileriki tarihte açıklanacak, fakat taraftarlar her bir turnuva boyunca daha çok maç için bekleyebilirler.

Dünyanın En İyileri Yarışıyor

Takımlar, PCS turnuvalarında topladıkları puanlara göre haklar kazanıyor. Takımların turnuva adına eleme puanları kazanmalarında diğer yollar ileriki tarihlerde açıklanacaktır. Yıl sonuna doğru en çok puanı toplayan önemli takımlar, PGC'ye yükseliyor ve nihai tavuk yemeği için en iyilerine karşı savaşacak. Basın toplantısında 2021 senesinin programının genel yapısının sunulmasının yanında PUBG E-spor’un hangi üç alanını hedeflediğinin ayrıntıları paylaşılıyor. Hayranlar, profesyonel oyuncuları ve aynı zamanda da küresel temsili oluyor. Hayran deneyimi ve etkileşimli bir izleme tecrübesini amaçlayan programın bir bileşenidir. Profesyonel oyuncu daha fazla gelir paylaşımına odaklandığı için aynı önemi taşıyor.