DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:07

PUBG ile Krafton Birleşiyor

2007 yılında Güney Kore’de kurulan Krafton, Krafton Game Union adıyla faaliyetlerine devam ediyor. Şirket, pubg ile krafton birleşiyor açıklamasını kullanıcılarına duyurdu. Krafton, PUGB Corporation ile ürünlerini geliştirmek için tek çatı altında birleşti. Şirketin yeni adı PUGB Studio olacak. Krafton buna ek olarak, PNIX ve Rising Wings adlı oyun geliştiriciler ile işbirliğine gideceğini de açıkladı.

Yeni Şirket 4 Birime Ayrıldı

Krafton ile birleşen PUGB Corporation, tüm hızıyla oyunlardaki yenilikler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Yeni şirket, 4 birimden oluşuyor: • PUGB Studio: PUGB ve PUGB Mobile oyunları için sistem geliştirmelerine devam edecek. • Striking Distance Studio: Ağ güvenliğinde önemli bir konsept olan AAA geliştirme birimi olarak faaliyetlerini sürdürecek. Şu anda PUGB Universe için çalışmalarına devam ediyor. • Bluehole: İlk lansmanı 10 Aralık’ta gerçekleşecek ELYON video oyunu ile beraber yeni MMORPG’ler geliştirmek için hizmetlerini sürdürüyor. • Rising Wings: Oyunseverlerin tercih Hem midcore ve casual yazılıma sahip mobil oyunlar üretecek. RisingWings, casual ve midcore mobil oyunlar geliştirmeye odaklanacak. Stüdyo, Golf King - World Tour ve MiniGolf King dahil olmak üzere mevcut oyunları için küresel destek sağlamaya devam ederken, 2021'in ilk yarısında piyasaya sürülecek olan strateji, arcade ve açık hava sporları projeleri üzerinde çalışacak.

Yeni Battle Royale Oyunu Geliyor

Bağımsız araştırma kuruluşu Bloomberg'in yaptığı açıklamaya göre, şirketin PUBG oyununa benzer bir video oyunu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni battle royal oyun, PC ve konsollarda kullanılabilecek ve 2022’ye kadar piyasaya sürülecek. Bloomberg'in Krafton CEO'su Kim Chang-Han’in açıklamalarına yer verdiği yazıda, yeni çıkacak oyunun yanında yeni geliştirilen PUGB projeleri de yer aldı.

PUGB Hakkında Bilgiler

Her yaştan milyonlarca kullanıcıya ulaşan PUGB Mobile, PlayerUnknown's Battlegrounds isimli tek kişilik online bir saldırı oyundur. Oyuncular, diğer online oyunculara üstünlük kurarak etabı tamamlamaya çalışıyor. Bilgisayar ve mobil uyumlu olan oyunu, dilerseniz arkadaşınızla ikili bir takım kurarak da oynayabiliyorsunuz. Ana hedef, 100 kullanıcı arasından en sona kalarak oyunda birinciliği almak. Oyunun geliştiricileri PUGB Corporation, Krafton ve xFAIRX olup, oyunun tasarımcısı Brendan Greene’dir. Krafton ile birleşen marka, yeni geliştiriciler ile daha emin adımlarla yoluna devam ediyor. Sektördeki haberlere göre, Krafton PUGB2’yi çapraz platform olarak kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.

Uygun Fiyata Pubg Mobile UC Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER