DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:47

PUBG İndirme Boyutu Kaç GB?

Pubg indirme boyutu kaç gb? Sorusuna şöyle cevap verebiliriz. Pubg oyunu bilindiği üzere son dönemlerde en çok oynanılan ve indirilen oyunlar arasında yer alıyor. Böyle olunca pubg oyunun kaç GB yer tuttuğunu sorular gündemde yer alıyor. 2017 Mart ayında piyasaya sürülen bu oyun kısa süre içerisinde birçok kişi tarafından beğenilip indirilmiştir. FPS oyunları arasında ilk sırada yer alan e-spor dünyasının da ilgisini çekmiştir. Son güncellemeler ile beraber yaklaşık 30 GB'lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Bilgisayarınızla oyun indirmek için 30 GB'lık bir depo alanının olması gerekiyor. Bu alanın olmadığı durumda indirmeniz başarısız sonuçlanacaktır. Yani bilgisayardan 25 GB'lık bir depolama alan olsa bile oyunu indirmeniz mümkün değildir.

Pubg Oyunu Nedir? 

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde yüz binlerce kişi tarafından oynanılan muhteşem görseli ve aksiyonu olan oyunun tam adı PlayerUnknown’s Battlegrounds anlamına geliyor. Oyunun temel hedefi uçakla bir adaya bırakılan oyuncular arasında birinci olmak geçiyor. Oyuncular bireysel halde oynasın ister takım halinde oynasın rakiplerini öldürerek hayatta kalmaya çalışıyorlar. Oyunda yalnızca oyuncunun rekabeti oyun alanında değil de kullanıcılar oyun hileli arayarak rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor. Günümüzde Pubg oyunu şu an yalnızca bilgisayar ve mobil uyumlu telefonlar da kuruluyor.

PUBG Mobile Nasıl İndirilir?

Pubg Mobile oyunu indirmenin çok basit olduğu herkesçe biliniyor. Android uyumlu bir cep telefonu kullanıyorsanız Google Play Store'den veya IOS uyumlu bir telefon kullanıyorsanız App Store'den giriş yapıp pubg mobile oyunu indirebilirsiniz. İndirme işlemlerin bittikten sonra keyifli bir şekilde pubg mobile oyunu oynayabilirsiniz. Pubg mobil oyunu bildiğiniz gibi sürekli güncel tutan tutulan bir oyun olduğu için güncelleme yapmanız gerekiyor. Her güncelleme yapıldığı durumunda yer kapladığı GB alanında artması durumu söz konusu oluyor. Bunlardan dolayı oyun indirirken ve güncelleme yapılırken boyutunun da hesaplanması gerekiyor.

Web Sitesinin Sunduğu Hizmetler

DostGame web sitesinde yer alan online oyunlar hakkında detaylı bilgileri kolayca bulabilirsiniz. Web sitesinde şu kategoriler yer alıyor.

• Anasayfa

• Hakkımızda

• Oyunlar

• Banka hesapları

• Ödeme yap gibi kategoriler bulunuyor.

Web sitesinde Pubg mobil oyunların indirme boyutları, fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.