DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:57

Pubg Karekter Değiştirme - PUBG Karakter Nasıl Değiştirilir?

Pubg Karekter Değiştirme

Kore – Çin ortak yapımı harika bir nişangâh oyunu olan PUBG, ülkemizde her yaştan kişinin severek oynadığı harika bir uygulamadır. Öncelerde sadece playstation ve XBOX sürümü piyasaya sürülmesine rağmen sonrasında artan talep karşısında mobil ve bilgisayar sürümleri de hızla piyasaya sürülmüştür. Oyunun farklı sürümlerinin olması ve her birinin telefon tablet ya da çeşitli işlemcilerle desteklenmesi ona olan talebin ne kadar haklı olduğunu gösterir niteliktedir.  Oyun dışında her sürüme destek vermesi ve oyun içinde de çeşitli kolaylıklar sağlaması PUBG’yi uzun süre daha lider oyun konumunda götüreceğe benzemektedir. Peki, uzun süredir PUBG oynamaktan sıkıldınız ve oyun içinde bir takım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bu işlemler nasıl yapılır? Örneğin Pubg Karekter Değiştirme işlemi için izlenmesi gereken adımlar nelerdir? Ya da bu işlemi yaparken herhangi bir ek koşul var mıdır?

PUBG Karakter Nasıl Değiştirilir?

  1. PUBG Mobile uygulaması açılır ve ana ekrana girilir.
  2. Buradan envanter sekmesine tıklanır
  3. Sağ tarafta açılan kıyafet, silah, araba vs gibi bölüm oyuncu için değiştirilebilecek ve alınabilecek ürünleri ifade etmektedir.
  4. Buradan dilediğiniz karakteri seçerek sol üstte bulunan “karakteri değiştir” butonuna tıklarsanız o karakter otomatik olarak değişmiş olacaktır.
  5. Akabinde karaktere ait silah ve dış görünüş direk olarak sizin oyuncunuza aktarılacaktır.
  6. Buradan sadece belirli malzemeler alabildiğiniz gibi direkt olarak karakteri değiştirme işlemi de yapabilirsiniz.
  7. Seçilen bazı karakterlerde LOCK yani KİLİTLİ ibaresi bulunmaktadır.
  8. Bu karakterler şu anda sizler için sunulmayan seçenekler arasındadır. Ancak aktif olan karakterler içerisinde dilediğiniz kadar değiştirme işlemi sağlayabilirsiniz.

Görüldüğü üzere PUBG’de karakter değiştirme işlemi oldukça kolaydır. Bu işlemi yapmanın herhangi bir zorluğu ya da külfeti de yoktur. Oyunda belirli karakterler herkes tarafından alınabilmekte iken bazı karakterler sadece pro oyuncular tarafından tercih edilebilmektedir. Oyuncular arasında en sık tercih edilen karakterler ise Victor, Andy, Carlo ve Sara’dır. Oyuncunun seviyesi yükseldikçe yeteneklerin ona sağladığı faydalar da artmaktadır. PUBG ücretsiz karakter değiştirme için tavsiye edilecek oyuncumuz ise hızlı cephane doldurması ile ünlü Victor’dur.