DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:58

Pubg Misafir Girişi Silme

Pubg Misafir Girişi Silme

Birçok modda oynanabilen PUBG, uzun yıllardır oyuncuların gözde nişangâh oyunlarından biri konumundadır. Oyunun böylesine bir başarıya ulaşabilmesi ve daha da önemlisi bunu 3 yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde yapması ona olan yatırımların da artması anlamına gelmektedir. PUBG şu anda, hem mobile olarak telefon ve tablette hem de bilgisayar üzerinden oynanabilmektedir. Bu da oyuncuların oyunu günün her anında oynayabilmelerine olanak vermektedir. Yani bilgisayar üzerinde oyunu oynayan bir oyuncu günün belirli zamanlarında bunu mobil olarak da devam ettirebilmektedir. Ancak oyuncuların dikkat etmeleri gereken husus başka cihazdan giriş yaptıklarında bu bilgileri buradan silmeyi unutmamalarıdır. Bu da akıllara Pubg Misafir Girişi Silme konusunu getirmektedir. Peki, PUBG oyununu farklı bir cihazda oynadıktan sonra hesabı buradan silme işlemi nasıl yapılır? Hesabı silmek yeterli mi yoksa uygulamayı tamamen silmek mi gerekmektedir? Kullanıcıların kafasını karıştıran bu sorular makalemizin devamında sizler için açıklanacaktır.

PUBG Misafir Girişi Nasıl Silinir?

  1. Hesabı silmek istediğiniz cihazdan PUBG oyununu açın
  2. Ana ekranda ayarlar sekmesine tıklayın
  3. Buradan “basit ayarlar” sekmesine tıklayın
  4. Açılan hesap ayarlarınızda “log out”ya da “çıkış yap” sekmesini bularak işaretleyin
  5. Onayladığınızda misafir olarak oynamış olduğunuz PUBG hesabından çıkış yapılacaktır.
  6. Burada hesaptan çıkış yapmadan direkt olarak oyunu silmeniz önerilmemektedir.
  7. Oyun silindikten sonra tekrar yüklendiğinde yeniden bilgileri isteyebilse de bazı telefonlar ön belleğe bilgileri kayıt ettiğinden dolayı yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları uygulamanız önerilmektedir.

Görüldüğü üzere PUBG misafir hesabı çıkış yapma işlemi oldukça basit ve kolaydır. Burada dikkat edilmesi gereken tek husus cihazın çeşitli programlarla desteklenmiyor olmasıdır. Yani örneğin bir internet kafede ya da başkasının tabletinde PUBG hesabınıza giriş yaparak oyunu oynarsanız sonrasında çıkış yapmadan oyunu terk etmeniz önerilmemektedir. Çünkü bu cihazlarda direkt olarak oyun kapatılsa dahi tekrardan uygulama açıldığında hesap açık olacağından direkt hesap saldırıya hazır halde bulunabilmektedir. O yüzden ayarlardan çıkış yap sekmesi yardımıyla hesabı silmek yapılması gereken en doğru işlemdir.

POPÜLER HABER KATEGORİLERİ