DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:03

PUBG Mobil Emülatör Nasıl İndirilir?

PUBG Mobil Emülatör Nasıl İndirilir?

Son yıllarda en çok oynanan oyunlarda bir numarayı kimseye bırakmayan popüler video oyunu PUBG her yaştan kişinin severek oynadığı bir macera oyunudur. Oyun bilindiği üzere 100’ü aşkın oyuncunun paraşütle bir adaya atılmasıyla başlamaktadır. Oyun tanıtımında sadece bu treaser dolayısıyla bile oyunu indirip oynayan oyuncuların oldukça fazla olduğu açıklanmıştır. Sonrasında oyunun yapısı ve geliştirilebilir özelliklerinin yanında sağlam grafiklere de sağlam olması ona olan talebi daha da arttırmıştır. Oyun şu anda hem bilgisayar hem de mobile üzerinden oynanabilmektedir. Böylelikle oyuncular hesaplarına bağlanarak diledikleri yerden kolayca maçlara katılabilmekte ve hiçbir zaman akıştan geri kalmamaktadır. Peki oldukça gerekli olan PUBG Mobil Emülatör Nasıl İndirilir? Bunu yapmanın yolları nelerdir? Bu işlem mobile için mi yoksa bilgisayar için mi yapılabilmektedir. Bu soruların hepsi makalemizin devamında cevaplanacaktır.

PUBG Emülatör Nedir?

Öncelikle emülatör demek bir cihazın başka bir cihazı taklit etmesi olarak en kısa şekliyle tanımlanabilmektedir. Burada mobil olarak hizmet veren PUBG bilgisayardan daha rahat oynanabildiği için kullanıcılar tarafından bir emülatör yardımıyla bilgisayara kurulmakta ve oradan daha geniş bir alanda daha rahat tuşlarla oynanmaktadır. İlk başlangıçta PUBG’nin büyüsünü bozduğuna inanılsa da sonralarda çoğu kullanıcının bunu tercih ettiği bilinmektedir.

PUBG Mobile Bilgisayara Kurma Emülatör

  1. Bu işlem için önerilen program “tencent emülatör” dür.
  2. Öncelikle bu programı indirip bilgisayarımıza kuralım.
  3. Kurulumun bitmesi demek oyunun kurulma işlemi bitmiş demek değildir.
  4. Burada sadece ilgili program kurulmuştur. Sonrasında yapılması gereken işlemler açıklanacaktır.
  5. BEmülatör kurulduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatalım
  6. Bu işlem sonrası tencent emülatör uygulamasını açalım. PUBG mobile bilgisayara otomatik olarak kurulmaya başlayacaktır. Eğer ki otomatik yükleme başlamazsa PUBG mobile simgesini bularak yüklemeyi manuel olarak başlatalım. Çıkan yönergelerin hepsine evet diyelim. Burada size sorulan sorular mobile olan versiyonun bilgisayara uyarlanması için grafik, ekran ve hız gibi kriterlerin en ideal seviyeye getirileceğidir.
  7. Tüm işlemlere onay verdikten sonra PUBG mobile emülatör kurulum işlemi hızlıca gerçekleşecektir.